Azer Bülbül'ün ölüm sebebi belli oldu

Azer Bülbül'ün ölüm sebebi belli oldu

Antalya'da otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Azer Bülbül'ün ölüm nedeni ilk belirlemelere göre kalp krizi olduğu öğrenildi.


Antalya'da kaldığı Şarampol caddesi üzerinde bulunan 3 yıldızlı Mostar otelinin 4'üncü katındaki odasında menajeri tarafından ölmüş olarak bulunan ünlü türkücü Azer Bülbül'ün cesedinde cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi tamamlandı. Yakınları tarafından tabuta konularak çıkartılan cenaze, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Azer Bülbül'ün ilk yapılan incelemelerde kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. Bülbül'ün, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

Yirmi gündür Antalya'da bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün bir eğlence merkezinde her akşam sahneye çıktığı öğrenildi. Yılbaşından önce İstanbul'a döneceği belirtilen Azer Bülbül'ün eğlence merkeziyle yeniden anlaşma yapması nedeniyle Antalya'da kaldığı ifade edildi. Azer Bülbül'ün 10 Ocak tarihine kadar Antalya'da sahne programı olduğu belirtildi.

Filmi yarım kaldı

Gerçek adı Sübutay Kesgin olan Azer Bülbül (43) Antalya'da kaldığı Mostar Otel'de hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Küçükçekmece'deki Azer Bülbül'ün film setinden arkadaşları adeta yasa boğuldu. 'Kazma kardeşler' diye bir komedi filmi hazırladıklarını anlatan Bülbül'ün bir oyuncu arkadaşı, "Hiç beklemiyordum. Şuan şok geçiriyorum. Ekip çok üzgün. Dün kendisi ile görüştüm. Antalya'da programı vardı. Yarın eğer hayatını kaybetmeseydi sette olacaktı. Projemiz yarım kaldı. Biz acı haberi alınca çekimleri durdurduk. Arkadaşlarımız dağıldı. Antalya'ya gidiyoruz." diye konuştu.

Filmin yönetmen yardımcısı Özlem Melisa ise, "Projeye çok inanmıştım. Biz şok içindeyiz. Azer Bülbül ailemizden biri gibiydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.