Aziz Yıldırım'ı gözden çıkardılar...

Aziz Yıldırım'ı gözden çıkardılar...

Fenerbahçe'de kara günler sürüyor, tansiyon her geçen gün yükseliyor, yönetim ve hocaya verilen destek tükeniyor...

Emrah SOĞUKPINAR- ROTAHABER ÖZEL

Önce lig ve Avrupa sahnesinde alınan başarısız sonuçlar, sornasında yükselen Aykut istifa sesleri, şimdi de Aziz Yıldırım'a büyük tepki... Fenerbahçe'de Alex'in sözleşmesinin fesh edilmesi adeta son damla oldu ve sarı lacivertli taraftarı çılgına çevirdi!

Çok değil, daha iki hafta bile olmadı... Alex'in heykeli dikildi, Brezilyalı yıldız ağladı, taraftardan takımına destek sonsuzdu ve aykut Kocaman'la Alex kucaklaşıyor, birlik mesajları veriliyordu. Ancak o törende Aziz Yıldırım yer almıyordu. Çok dillendirilmese de buna içten içe bir tepki oluşmuştu. Ancak gün geldi, krizler halkası Brezilyalı yıldızı da vurdu...

Önce kadro dışı haberi geldi, sonrasında ise sözleşmesi feshedildi. Taraflı tarafsız herkesin hem oyunculuğu hem de karakterine saygı duyduğu Alex'in gönderilmesnin faturası tek bir isme kesildi; Aziz Yıldırım'a...

Tepkinin boyutları çok büyüktü, sosyal medyada ağızlara gelen söylendi, küfürler dahi edildi, hatta bir fotoğraf vardı ki, herşeyi anlatır nitelikte; üzerinde resmi bulunan tişörtünün büyük bir coşkuyla yakılması... Hapisteyken Metris'ten, mahkemedeyken Çağlayan'dan ayrılana taraftar, Alex'e efsane değil diyen başkanlarını, tek kalemde sildiler... İşte o tweetler:

* Alex de Souza > Aziz Yıldırım + yönetim kurulu + Aykut Kocaman + Rıdvan Dilmen. Efendi, ahlaklı adam. Diğerlerini tanımlamak zaman kaybı!
 
A* lex'ten sonra Aziz Yıldırım da Aykut Kocaman da bitmiştir artık, iflah olmazlar.
 
* Alex'i Gsli, Bjkli hatta Tsliler bile seviyor, Aziz Yıldırım'ı artık Fenerbahçeliler bile sevmiyor. Efsane olmak ve olamamak budur işte.
 
* Bu Alex Aziz Yıldırım'ın en kötü gününde yanında, mahkemesinde, cezaevinde değil miydi? Bu ne vefasızlık...Bu nasıl bir ayrılık?
 
* Alex'e ve Fenerbahçe taraftarlarına çok büyük saygısızlık yapıldı. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ını da al git!
 
* AYKUT KOCAMAN ve AZİZ YILDIRIM 25 milyon Fenerbahçelinin gözünde süresiz kadro dışıdır.
 
* FB taraftarının yerinde olsam Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın da heykelini dikerdim. Eee heykeli dikilenin iki hafta ömrü oluyor.
 
* Aziz Yıldırım Hapishaneden cıktıgımda dünya yı sallıcam dedi , kastının bu olduğunu bilseydik çağlayanda biber gazı yemezdik.
 
* Kimse bir Alex değil.Ne Aykut kocaman ne Aziz yıldırım.Hadi şimdi defolun!

Ve o fotoğraf:

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
ROTAHABER
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.