Aziz Yıldırım'ın son transfer bombası

Aziz Yıldırım'ın son transfer bombası

Takımın durumu konusunda yönetici arkadaşları ve dostlarıyla yaptığı sohbette Yıldırım’ın, uluslararası yetenek ve tecrübeye sahip birini getireceğini anlattığı öğrenildi.

 

FENERBAHÇE’de Vaslui karşılaşmasında orta alandaki sıkıntılar göze çarparken Başkan Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine Emre’yi unutturacak bir orta saha oyuncusunu mutlaka alacağını söylediği öğrenildi. Orta alana uzun süredir kaliteli bir isim isteyen sarı lacivertlilerin kimi getireceği sorusu henüz yanıtını bulamazken, ilk akla gelen isim İnter ile sorunları olan, Kuyt’ın Hollanda milli takımından arkadaşı Wesley Sneijder.

Bonservis bedeli 20 milyon Euro’nun üzerinde olan yıldız futbolcu için kiralama formülünün devreye sokulabileceği konuşuluyor. Fenerbahçe’nin Sneijder’in kendisine yıllık 4 milyon Euro’luk ücreti ise vermeye hazır olduğu belirtiliyor.

Sıradan biri olmayacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeni orta saha oyuncusu konusundaki çalışmayı bizzat yürüttüğü öğrenildi. Juventus’a 15 milyon Euro’ya transfer olan Krasiç’i 7 milyon Euro’ya bitiren sarı lacivertliler, yeni orta saha oyuncusu için de iyi bir ücreti gözden çıkardı. Daha önce Montpellier’in yıldızı Belhanda’ya 15 milyon teklif eden Fenerbehçe, Faslı yıldızın gelmek istememesiyle dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirme şansından olmuştu.
Yeni alınacak futbolcunun, takıma sağlayacağı katkı yanında, uluslararası yetenek ve tecrübeye sahip olmasına da önem veren Aziz Yıldırım, son günlerde tüm mesaisini bu konuya veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.