Aziz Yıldırım, Halil Ünal kavgası gündemi sarsacak

Aziz Yıldırım, Halil Ünal kavgası gündemi sarsacak

Gergin olan futbol gündemine bir de Bodrum'dan gelen bu çok şiddetli kavga haberi damga vuracak...Aziz Yıldırım ile Halil Ünal kavgası herkesi şok etti.

Eskişehirspor kulübü başkanı Halil Ünal ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında Bodrum'da sert bir tartışma çıktı. İddiaya göre Fenerbahçe'nin Eskişehir teknik direktörü Ersun yanal ile ilgilendiği ve Ünal'ın bunun için Aziz Yıldırım'a ''sen benim teknik direktörümümü ayarlıyorsun'' sözleri ortamı gerdi.

Küfürlerin havada uçuştuğu, masaların devrildiği olay işadamı Yüksel Çağlar’ın davetinde yaşandı. Eskişehirspor başkanı Ünal, önce Özgür Çek’in maliyetine sonra da Yanal’la yan yana oturmalarına tepki verdi. Aziz Yıldırım’ın “Ben başkan olduğum müddetçe Ersun Yanal, F.Bahçe’de teknik direktörlük yapamaz” sözüne karşın Ünal “Hayır istiyorsun, ben seni tanıyorum” deyince ortalık karıştı
 
Tartışmada özellikle Ünal’ın F.Bahçe’nin kadrosunda düşünmediği ve almak istedikleri Özgür Çek’le ilgili olarak sözleri muhabbetin hararetlenmesine neden oldu. Es-Es Başkanı transferin planladıkları rakamlardan daha yükseğe çıkması nedeniyle Aziz Yıldırım’a tepki gösterdi. Halil Ünal, Ersun Yanal’ın Aziz Yıldırım’ın yanına oturmasına ve ikilinin aralarında konuşmasına da bozuldu.
 
Bu tartışmlar ve küfürleşmelerden sonra Halil Ünal mekanı terk etti ama bu olay daha çok konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.