Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar

Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın mensuplarıyla buluşması başladı ve Yıldırım'dan ilk açıklama geldi... I

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı ilk açıklamada "Konumuz CAS davası"derken, bugün başkanlık seçimi hakkında açıklama yapmayacağını ifade etti. Yıldırım"Başkanlık için son gün bile aday olunabilir, şimdiden açıklama yapmayacağız" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensuplarıyla yemekte buluştu. Toplantıdan ilginç detaylar gelmeye başladı...  

Toplantıda bulunan Martens Hukuk Bürosu avukatlarından Andreas Zagklis ise "UEFA, Gianni Infantino'nun mektubu için 'O bir söz değil tavsiyedir' cevabını verdi" ifadesini kullandı.

İŞTE INFANTİNO'NUN GÖNDERDİĞİ MEKTUP
UEFA Genel Sekreteri Infantino, 23 Ağustos 2011 tarihinde Fenerbahçe Kulübü'ne bir mektup göndermiş ve mektupta "Bildiğiniz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi Yönetmeliği (2011-2012) kapsamında Nisan 2007 tarihinden itibaren bir maçın sonucunu etkilemeyi hedefleyen herhangi bir faliyette doğrudan veya dolaylı olarak bulunan bir kulüp, müsabakaya katılamaz.

Katılamama süresi "SADECE BİR YIL" için geçerlidir. Biz F.Bahçe'nin bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını düşünüyoruz. Bu koşullarda uygun haraket şekli kulübün kendi vazgeçmesidir. Alternatif yol ise fedarasyonun F.Bahçe'yi göndermemesidir. Bunlardan birini yapmazsanız nisan 2007'den bu yana şike olmadığını iddia edip daha sonra ortaya bir kanıt çıkarsa 8 yıla kadar ceza verilebilir. Daha önce Pobeda Kulübüne bu tip bir yaptırımımız olmuştur" ifadelerini kullanmıştı.
 
İşte o detaylardan bazıları...

Gazeteci: Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olacakmış?

Aziz Yıldırım: Ben anlamam o işlerden. Beni siyasete sokmayın.

Gazeteci: Ama olmaz başkanım.

Aziz Yıldırım: Neden olmasın? Sen kendi yorumunu yap. O adam bu işi yapar mı yapamaz mı ona bak.

Gazeteci: Bence yapar başkanım.

Aziz Yıldırım: Neden yapamaz? Neden Türkiye şartları uygun olmasın. Siz şişiriyorsunuz. Gençler kol kola geziyor. Fatih Terim olur. TFF Başkanı olmanın şartları neler? Genel Kurul seçiyorsa mesele bitmiştir. Delegeler sağlıklı seçiyor. Siyaset sporun dışında olacak. Belli zaman içinde her şey yerli yetine oturacak. Her şeyi bozuk yapıyoruz sonra siyasete gidip ağlıyoruz. Biz 87 trilyon vergi ödedik. Vermeyenleri gidip sorun. Fenerbahçe vergisini açıklamasa bizi duman ederdiniz. Spor programları dedikodu yapıyor. Saygın bizi yönlendirecek program yapılmıyor.

"SOW NEDEN SORUN OLDU"
Türk çocuklar da oruç tutuyor o oynadı. Sow neden sorun oldu. Çalışmıyorsa oynamayacak. Hoca 13 bin metre koşacak diyor o 9 bin metre koşuyor. Bir gün gelecek bu ayrımlar ortadan kalkacak.

Gazeteci: Ne zaman başkanım?

Aziz Yıldırım: Bugün başlayın

Gazeteci: Fatih Terim Galatasaray'a ceza verse ne olacak ?

Aziz Yıldırım: Bir şey olmaz. Medyadaki anlayış değişmeli

Gazeteci: Neden Volkan gelmiyor?

Aziz Yıldırım: Aleyhimize yazarsanız gelmez. Sizin kahve kavganızı izliyor insanlar.INTERNETHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.