Aziz Yıldırım'ın gönlündeki futbolcu

Aziz Yıldırım'ın gönlündeki futbolcu

Dramatik bir şekilde şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım "süper bir transfer" için arayışlarını sürdürüyor.

Yıldırım'ın gönlünde yatan isimse, transferi tüm dünyada konuşulacak türden:
Zlatan Ibrahimovic!

1998'den beri Fenerbahçe Başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım, bugüne kadar pek çok dünyaca ünlü yıldıza sarı lacivertli formayı giydirmeyi başardı. Başta dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı savunma oyuncularından Roberto Carlos, Maradona'nın milli takım formasını devralmış Ortega ve halen Chelsea'de oynayan Fransız yıldız Anelka olmak üzere van Hooijdonk, Appiah, Kezman gibi Avrupa'da herkesçe tanınan birçok yıldıza imza attıran Yıldırım, başkanlık kariyerinin en büyük bombasını patlatmaya çalışıyor.

Barcelona'nın geçen sezon Ibrahimovic'i alabilmek için Inter'e Eto'o+40 milyon euro verdiğini düşünecek olursak, Fenerbahçe'nin Zlatan'ı almasının tek kelimeyle mucize olacağı ortada. Ancak yine de Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılması gündemde olan Ibrahimovic için şansını denemeye kararlı olan Aziz Yıldırım'ın girişimlere başladığı öğrenildi. Ancak, bu "mucize" transfer için her türlü fedakarlığa hazır olduğu belirtilen Yıldırım'ın çıkabileceği maksimum rakamların bile yeterli olması oldukça zor.

Ligtv.com.tr

 

Etiketler :