Oğlunu kurtarmak için falezlerden düştü!

Oğlunu kurtarmak için falezlerden düştü!

ANTALYA’da falezlerin üzerinde oynayan 3 yaşındaki oğlunun dengesini kaybettiğini düşünerek kurtarmaya çalışan 38 yaşındaki Erkan Kurum falezlerden düştü. 20 metre aşağıda mahsur kalan Kurum’u itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Almanya’dan tatile gelen Mine-Erkan Kurum çifti ve 3 çocuğu akşam saatlerinde parka gitti. Çiftin 3 yaşındaki çocukları Ahmet Kurum, park içindeki oyuncaklarda oynamaya başladı. Küçük çocuk daha sonra falezlere yaklaştı ve koruma çitinin arka tarafına geçti. 
Çocuğunun falezler kıyısında olduğunu gören anne eşine haber verdi. Paniğe kapılan baba Erkan Kurum ise hızla falezlere doğru koştu. Çocuğunu kenara itmeyi başaran Kurum dengesini kaybederek falezlerden düştü. Yaklaşık 20 metre aşağıdaki kayalıklara düşen Kurum ağır yaralandı.
 
OĞLUNU KURTARMAK İÇİN FALEZLERDEN DÜŞTÜ 
 
Olay yerine çağırılan itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Halatlarla yaralının yanına inen itfaiye eri sedyeye bağladığı Erkan Kurum’u yukarı çekti. Eşinin kurtarılışını izleyen Mine Kurum ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ambulansa taşınan Erkan Kurum hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan habersiz olan Ahmet Kurum ise parkta oynamaya devam etti. Olayı görenlerden Mehmet Cengiz, çocuğun korkulukların arka tarafında olduğunu belirterek, "Annesi çocuğu korkulukların arkasında görünce bağırmaya başladı. Babası da koştu ve aşağı düştü" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.