Baba-oğulu facebook buluşturdu

Baba-oğulu facebook buluşturdu

Almanya'da evlenip boşanan adam, 20 yıl sonra internetten bulduğu çocuğunu ilk kez kucakladı. Sevinç gözyaşları döken baba-oğul herkesi ağlattı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Bozhöyük kasabasında, geçimini minibüs şoförlüğü yaparak sağlayan Cuma Özdemir'in hayatı, 1989 yılında ağabeyinin yurt dışından izne gelmesiyle değişmişti. Eşi ve çocuklarının hayatını kurtarma düşüncesiyle Almanya'ya yasadışı yollarla çıkan ve Alman bir kadınla evlenen Cuma Özdemir'in bir erkek çocuğu olmuş, geçimsizlik nedeniyle çift boşanırken, Özdemir sınır dışı edilmişti. Türkiye'ye dönen kederli adam, 20 yıl boyunca Almanya'daki oğlunu görmedi!

ELİ AYAĞI BİRBİRİNE DOLAŞTI

Sonunda ilk eşinden olan çocuklarının yardımıyla, sosyal paylaşım sitesi facebook'tan oğlunun izine rastladı. Ve evladını Türkiye'ye davet eden babanın 20 yıllık hasreti dün son buldu. Kayseri Erkilet Havaalanı'nda akrabaları ile karşılama töreni düzenleyen Cuma Özdemir, uçağın inmesine 2 saat kala havalimanına geldi. Burada sabırsızlanan Özdemir, uçağın indiği anonsunun yapılmasıyla adeta eli ayağına dolaştı. Sevinçten ne yapacağını bilemeyen Özdemir, 20 yıl sonra çocuğunu dış hatlar çıkış kapısının aralanmasıyla ilk kez gördü.

'GÜN BENİM GÜNÜMDÜR'

Filmleri aratmayacak sahnede, 20 yaşındaki Deniz ile babası Cuma Özdemir birbirlerine ilk kez sarıldı ve gözyaşlarıyla hasret giderdi. İlk kez gördüğü akrabalarına, kardeşlerine sımsıkı sarılarak kendini yabancı hissetmeyen Deniz Shculz, "Yıllardır bu anı bekledim. Babamı bir gün bulacağımı biliyordum" diyerek duygularını aktardı. Cümleleri adeta boğazında düğümlenen Cuma Özdemir ise, "Gün benim günümdür. Ben bu anı 20 yıl bekledim" dedi. - Takvim  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.