Babalar Günü Kutlama Mesajları

Babalar Günü Kutlama Mesajları

Babalar Gününde babanıza onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek istemez misiniz?

 

Babalar Gününde babanıza onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek istemez misiniz? Bu yıl 18 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü için sosyal medyada paylaşabileceğiniz en güzel babalar günü mesajları bu yazımızda sizi bekliyor.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar Günün kutlu olsun canım babacım.

Hayatımın her anında ilmek ilmek dokuduğun emeğin, bana gösterdiğin sınırsız sabrın ve her zaman koşulsuz bana güvendiğin için teşekkür ederim babacığım. Seni gururlandırmak için elimden geleni yapacağım. Babalar Günün kutlu olsun.

ana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar Günün kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar Günün kutlu olsun.

Aslan babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, yolumu aydınlattı, bana güç verdi. Senin desteğin bana kendimi hep güvende hissettirdi. İyi ki varsın ailemizin reisi. Babalar Günün kutlu olsun.

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar Günün kutlu olsun.

Benzemez hiçbir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Babalar Günün kutlu olsun babam.

Senin varlığın söz konusu değilse ben hep eksik kalırım baba, sen olmadan ben hiçbir anlam ifade edemem. Benim şu hayattaki en büyük vasfım senin gibi koca yürekli, çok sevilen bir adamın evladı olmak. Sen benim için çok değerlisin. Babalar Günün kutlu olsun.

Bizleri büyütürken omuzlarındaki ağır yükü bize hissettirmeden verdiğin zorlu mücadeleyi şimdi daha iyi anlıyorum babacığım. Şefkatli gözlerinden ışık, yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın. Babalar Günün kutlu olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.