Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Diyarbakır'da büfecilik yapan 26 yaşındaki adam eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği 23 yaşındaki genci, Silvan İlçesi'nin kırsal alanına götürüp başına taşla vurduktan sonra, 'öldü' diye 15 metre derinliğindeki kör kuyuya attı.

Silvan'da büfe işletmecisi genç adam, şüphelendiği eşini takip edince korkunç gerçekle yüz yüze geldi. Eşi Bahar S'nin kendisini 23 yaşındaki D.B. ile aldattığını öğrenince korkunç bir plan hazırladı. D.B.'yi Silvan kırsalına kadar götüren çılgın koca, önce başına taşla vurdu ardından da dipsiz bir kuyuya attı. İşte o genç 3 gün sonra atıldığı kuyadan çıkmayı başardı.

NAMUSUMU TEMİZLEDİM İTİRAFI

Yakup S, D.B'yi Silvan ilçesi kırsalına götürüp başına taşla vurduktan sonra, yaklaşık 15 metre derinliğindeki kuyuya attı. Ancak Yakup S. çevresindekilere ''namusumu temizledim'' diyerek olayı anlattı. Durumdan haberdar olan bir kişinin ihbarı üzerine polis, Yakup S'yi gözaltına aldı. Sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı, D.B'yi attığı kuyuyu polise gösterdi.

POLİSİN SESİNİ DUYUNCA YARDIM İSTEDİ

Polis, terör riski bulunan bölgeye jandarma timleriyle giderek D.B'yi aramaya başladı. Ekipler, ağzı taşlarla kapatılan kuyunun başına geldiğinde, aşağıdan ''imdat'' sesleri alınca bölgeye Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri çağrıldı. Uzun süren çalışmanın ardından D.B. kuyudan çıkarıldı. Başına darbe aldığı ve 2 bacağının kırık olduğu bildirilen D.B, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

D.B, kuyuda biriken yağmur sularını içerek hayatta kaldığını söyledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.