Bahçeli 4 yıl sonra canlı yayına katıldı

Bahçeli 4 yıl sonra canlı yayına katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4 yıl aradan sonra ilk kez bir canlı yayın programına katıldı.

 

7 Haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam eden MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli, Star TV ekranlarına Nazlı Çelik'in programına konuk oldu.

4 YIL SONRA CANLI YAYINDA

Bahçeli, 4 yıl sonra ilk kez çıktığı canlı yayında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı. Bahçeli, Nazlı Çelik'in Selahattin Demirtaş'ın HDP bürolarına yapılan saldırıların ülkücüler tarafından yapıldığı iddiaları üzerine oldukça sert cevaplar verdi.

Bahçeli, "Bu tür bir sorunun sorumlusu Milliyetçi Hareket Partisi olmaması gerekir."dedi.

Bahçeli, 7 Haziran genel seçimleri öncesi bir oy tahmini konusunda ise hiç bir anket yapmadıklarını belirtip, MHP'nin hiç bir zaman oy tahmini olmadığını söyledi.

"MUHATABIMIZ DEĞİLLER"

Bütün siyasi partilerimizle, 20 siyasi parti seçime katılmakta ve bütün siyasi partilerimize başarılar dilemekte adaylarını da tebrik etmektedir. Ancak seçimleri gölgelemek isteyenler, farklı amaçlara doğru yönlendirmek isteyenler bazı provokasyon olayları ile Türkiye'yi karşı karşıya bırakıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin HDP’nin bir binasına saldırabilmesi için bir gerekçesi olamaz. Çünkü muhatabımız değiller.

HDP’lilerin Milliyetçi Hareket Partisi dışında bunu aramalarında yarar vardır. Yakinen takip ediyoruz eylemlerin başında veya sonundan herkesin rahatlıkla yapabileceği bozkurt işaretini kullanarak, sloganlar atarak dağılanlar var bir de bunun tam tersi olanlar var. 20 siyasi parti içinde provokasyona iki partiyi temel alıyorlarsa burada birilerinin fayda sağlayacağı kanaati oluyor. Bu da başta sorumlu olan siyasi iktidardır. HDP önce siyasi iktidarın etrafına bakmasında yarar var. Siyasi iktidarla her konuda diyalog içinde olan bir partinin bu defa bizim binalarımıza saldırılar yapılıyor, güvenlik unsurlarını harekete geçirmek üzere bunların çok yönlü araştırılmasını istiyoruz demelerinde yarar vardır. Aksine kalkıp böyle bir söz yerine bir partiyi bu konularla ilişkiniz var mı gibi bir davette bulunmaları bana göre siyasi edepsizliktir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.