Bahçeli: Ağızlarıyla kuş da tutsalar...

Bahçeli: Ağızlarıyla kuş da tutsalar...

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında paralel yapıyı sert sözlerle eleştirdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

MHP ile uğraşılması boşuna değildir. MHP ayak oyunlarına hazırlıklıdır. Her musibeti def edecek cesarettedir. Türk milletine kin duyanların MHP ile ters düşmesi de olağandır. Aksi takdirde bizden şüphe duyulmamalıdır. Biz oranlarda değil gönüllerdeyiz. Yüzdelerde değil, Türklüğün yüz akıyız.

İMZA VEREN HER KARDEŞİM BENİM İÇİN DEĞERLİDİR

Sorumluluktan kaçan kim varsa aynı mevzide toplandılar. Kimisi okyanüs ötesine uyum bağlamış, imza toplama furyası başlamıştır. Samimiyetle ifade ediyorum. İmza veren her kardeşim benim için değerledir.

40 FIRIN EKMEK YESELER DE MHP'Yİ TANZİM EDEMEYECEKLER

Anlamadığım ve asla anlayamacağım ön plandaki çığırtkanlar MHP'tyi bir plan çeröçevesinde etkisizleştirmek isteyenlerdir. Bunlar 40 fırın ekmek yeseler yine de MHP'yi kafalarına göre tanzime edemeyeceklerdir.

MHP'yi pasif hale getirmek isteyenler, ağızlarıyla kuş tutup dağları inletseler, yine de MHP'yi tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğurulmuştur.

BİZİM PARALELE TESLİM EDECEK BİR PARTİMİZ YOKTUR

Doğru, adil olması kaydıyla hukuka her zaman riayet ederiz. Bundan sonra da sırayı Yargıtay safhası alacak. Bize AKP'nin stepnesi, bastonu diyenler şimdi ne diyecekler? Hangi mahkemenin lehimizde karar vermesi için gerekli girişimlerde bulunulmuştur? Bu ucubeler başka kapılarda gezip de nereye gitmiştir? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur!

2018'DEN ÖNCE OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YOK

İstenen büyük kurultay ise bu yılın ocak ayında belirlenen 18 mart 2018 tarihini herkes sabırla beklemelidir. Bir iddiası ola, kendine inanan kim varsa 18 mart 2018'de ülkücü hareketin karşısına çıkabilecektir. Bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır. Olağan takvimi beklemek yerine olağanüstü kurultay beklemekte samimiyet aramamalıyız.

BUGÜNE KADAR NE YAŞADIYSANIZ MÜSTEHAKTIR

Şimdiden yapay bayram havalarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. MHP'ye nüfuz etmek isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının mutluluğunu da izliyorum. Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet koparan zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstehaktır. Bunlar ikiyüzlüdür. Bunlar dini paraya dönüştüren ABD'nin kuklası, islamiyetin yüz karalarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin. Bulanık suda balık avlamasın. Bizde tertiplere tamam diyecek acziyet yoktur.

Türkiye'nin onca gündemine rağmen tartışmaların odağında MHP'nin yer alması partimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Ankara, Washington, Pensilbvanya arasında MHP dülşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Kurultay tavirleri kılığında işbaşındalar. MHP'yi geçmişte harekete geçirmek isteyen grup başarısızlığa uğramıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.