Bahçeli, başkana tam not verdi

Bahçeli, başkana tam not verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi etkinliğe katılmak üzere geçtiğimiz günlerde geldigi Mersin’de 41 projenin temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, 2009 yılındaki seçimlerde 467 belediye başkanlığını kazandıklarını hatırlattı. O günden beri göreve gelen yöneticileri ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduğunu söyledi.

2011'in millet için önemli bir dönüm yılı olacağını belirten Bahçeli, ''Türkiye önemli bir yol kavşağına geldi.Türkiye güvenli, istikrarlı ve huzurlu değildir. Bu kader anında seçim bu yıl önemlidir. 2011 yılında, demokrasinin vazgeçilmez unsurları kabul ettiğimiz tüm siyasi partilerin, halkımızı aydınlatması ve Türkiye'nin geleceğini tekrar kurabilmek için ne gibi düşüncelere sahip olduklarını anlatması gerekir" dedi.

Mersin'e geldi

Bahçeli,  Mersin girişinde otoban gişelerinde partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşıladı.

Bahçeli'nin elini öpmek için uzun kuyruklar oluştu. Vakit  akşam üzeriydi. Vakit kaybetmemesi gerekiyordu.  Çünkü, Ülkü Ocakları’nın yeni binasını acılışını yapacaktı. Binanın önü partililerle dolmuş, adeta bir miting alanına  dönüşmüştü.

 Bahçeli’ye bu bilgi verildiğinden dolayı Gözne otoban gişelerinde fazla oyalanmadı.
Bahçeli, bina önünde çok sayıda partililerin sloganları eşliğinde Ülkü Ocakları Mersin  İl binasının açılışını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin gezisinin ikinci gününe, Toroslar  Belediye Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek başladı. Burada bir gazetecinin mecliste MHP'nin kadın milletvekili sayısını arttırıp arttırmayacağını sorması üzerine Bahçeli, "Hanımlarımızın da oylarına talibiz. Bu anlamda kadın vekil sayısının daha da çok olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Toroslar Belediyesince hayata geçirilen 41 projenin temel atma ve toplu açılış törenine katılan Bahçeli, burada ki Anıttepe Parkı'nda, ''Türk Büyükleri Anıtı''nı gezerken  Belediye Başkanı Hamit Tuna'dan bilgi aldı, Bahçeli, burada yaptığı konuşmasında,” Başkan  Tuna , çok kısıtlı imkanlarla böyle güzel hizmetlere imza atmış ve halk arasında ne kadar sevildiğini hissettim, Yapılan bu kalıcı hizmetlerinden dolayı Başkan Tuna’yı kutlarım “ dedi.

Seçimlere MHP olarak çok iyi hazırlandıklarını belirten Bahçeli, ''Yoksulluktan hesap sormak için, kamplaşmadan, bölünmeden kurtulmak için, Türkiye'yi en kısa zamanda sosyal ve ekonomik anlamında geliştirmek için, işsizliği çözmek için iktidar olmalıyız. Ülkenin üniter yapısı bozulmak üzeredir. Toprak bütünlüğümüz tehdit altındadır. Toparlanma ve onarım hükümetine ihtiyaç var. Bu kim olmalıdır?.. İşte, Torosları kalkındırdıkları gibi Türkiye'yi toparlamak için MHP'nin iktidarına ihtiyaç vardır. Yolsuzluklardan hesap sormak için de bizim iktidarımıza ihtiyaç var. Alnımız açık, başarıda öpülmek üzere. Ensemiz de açık, başarısızlığımızda tokat atılması için. Bir defa denenmek istiyoruz.'' dedi.

Bahçeli, konuşmasının ardından  41 projenin temel atma ve toplu açılışını yaptı. İlçenin temsili ''altın anahtarı''nın da hediye edildiği Bahçeli', yöresel kıyafetler verilerek mutlu bir şekilde Mersin'den ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :