Bahçeli hayır diye diye kaybeden oldu

Bahçeli hayır diye diye kaybeden oldu

başbakan Davutoğlu MHP liderinin 'hayırcı' ruh haline teşhis koydu..

Dün akşam seçim hükümetine giren isimler açıklanırken, "MHP'den kimse bakan olmayacak" demesine rağmen Tuğrul Türkeş'in partiden bağımsız hareket ederek kabineye girmesine sinirlenen Bahçeli art arda tweetler atmış, Tuğrul Türkeş'i ve Davutoğlu'nu eleştirmişti.

'HAYIR' DİYE DİYE KAYBEDEN OLDU

MHP lideri, 7 Haziran seçimlerinin ardından aldığı tutumla birçok kesimi şaşkınlığa uğratmış, kendisine gelen her teklife istisnasız "hayır" yanıtını vermişti. Koalisyon tekliflerinin tamamına ve seçim hükümetine, hemen her şeye karşı çıkan Bahçeli MHP'li Tuğrul Türkeş'in kabineye girmesiyle birlikte şok yaşamıştı.

BAŞBAKAN'A 'YORGUN' DEDİ

Bahçeli, Davutoğlu'na yönelik eleştirilerinden birinde ise 'yorgun' demişti. Davutoğlu Bahçeli'nin bu sözü üzerine "Onun yüzünde bir yaşam ibaresi görmek mümkün mü" dedi..

 

BAHÇELİ'NİN YÜZÜNDE HAYAT EMARESİ YOK

İşte Davutoğlu'nun o sözleri:

"Bana bakmış da ben çok yorgun, çok bezgin görünüyormuşum. Allah aşkına ben bugün sabah erken saatlerden beri ayaktayım çalışıyorum. Hiç yorgun görünüyor muyum şu anda? Veya beni herhangi birisi çalışırken yorgun gördü mü? Bir de Sayın Bahçeli'nin yüz ifadesine baksınlar. Hiç dingin veya dinamik gördünüz mü. Sayın Bahçeli TBMM'de 5 saat, ne kadarsa müeddep bir şekilde, saygılı oturur ama yüzünde bir hayat emaresi görmek mümkün mü? O bana bakmış beni yorgun görmüş."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.