Bahçeli’den hükümete SERT sözler !

Bahçeli’den hükümete SERT sözler !

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bütçe görüşmelerinde sert ifadeler kullandı.

2013 Bütçesi TBMM Genel Kurulu görüşmelerinde kürsüye çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu.

MHP lideri konuşmasında, Bahçeli, Cumhuriyetin bu milletin son kararı olduğunu, numaralı cumhuriyet sevdalıları, başkanlık sevdası peşindekiler aynanın karşısında kendisine yeniden yön vermeleri gerektiğini anlattı. Habur’daki taviz sorununun çözüme bir katkı sağlamadığını belirten Bahçeli şöyle devam etti:

“3 yıl önce başlattığınız demokratik açılım sözde kürt sorunu demekle Kürt kardeşlerimin sorunu demekle sorunun çözümünde bir fayda elde edilmiş midir? Habur’daki taviz sorunun çözümüne bir fayda sağlamış mıdır?”

EŞKİYA RIZA’YI ÖVÜP ATATÜRK’Ü HEDEFE KOYDULAR

Mustafa Kemal Atatürk’ü önemsizleştirmenin hiçbir akılla izah edilemeyeceğini belirten Bahçeli:

“Dersim’deki eşkiyayı kutsamak, eşkiya Rıza’yı övüp Gazi Mustafa Kemal’i hedefe koymak mücadele edenleri önemsizleştirmeyi hangi akılla izah edeceksiniz. Yakında Patrona Halil’e de iade-i itibar verilir.” dedi.

BİZİ KORUMAK KİMİN HADDİNE?

Türkiye’nin NATO’dan Patriot füzelerini talep etmesine de değinen Bahçeli şu ifadelere yer verdi:

“AKP hükümeti NATO’nun beyanlarına karşı açıklama yapmalı. NATO’nun bizi değil, bizim onları korumamız gerekmektedir. Sınıra Patriot konulması doğru ve mantıklı bir adımdır. Hz. Peygambere hakarette tepkisiz kalan bir kişi bugün NATO Genel Sekreteri olarak Türkiye’yi korumaktan söz etmektedir. Bizi korumaya almak kimin haddinedir. Türkiye manda ve himaye alıntına alınmıştır da bizim mi haberimiz yoktur.-Türkiye NATO’nun planlarına karşı koymalı, İzmir merkezli yapının da ne olduğu kamuoyuna açıklanmalıdır.”



Kaynak : http://www.haber3.com/bahceliden-hukumete-sert-sozler--1661534h.htm#ixzz2EgI8RouI 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.