Bahçeli kendisini eleştiren Kılıçdaroğlu'na cevap verdi

Bahçeli kendisini eleştiren Kılıçdaroğlu'na cevap verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da katıldığı partililerle bayramlaşma töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'nin tezkereye 'evet' demesi üzerine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi.

MHP Lideri Bahçeli, “CHP ile MHP arasında bir milliyetçilik yarışına CHP'nin girmesi çok doğru olmaz. Onlar gele gele en son ulusalcılıkta kalırlar. Bir türlü milliyetçi olmak şansları da gözükmemektedir" ifadelerini kullandı.

TEHDİT OLUŞTURAN UNSURLAR BERTARAF EDİLMELİ

Türkiye'nin ateş çemberi içinde olduğunu söyleyen Bahçeli, Meclis'ten geçen Irak ve Suriye tezkerelerini değerlendirdi.

Bahçeli, MHP’nin Meclis’te geçmesi için oy kullandığı Suriye-Irak tezkeresiyle ilgili "Bu tezkere çok iyi değerlendirilmelidir. Öncelikle milli güvenliğimizi tehdit eden unsurlar, tamamen bertaraf edilmeli, özellikle sınır kentlerinde baş göstermiş olan eylemlere de son verilmelidir” dedi.

CHP ULUSALCILIKTA KALDI, ARTIK MİLLİYETÇİ OLAMAZLAR

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Bahçeli, gündemdeki konuları değerlendirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun MHP'nin tezkereye 'evet' demesi üzerine yönelttiği eleştirilere yanıt veren Bahçeli; "CHP ile MHP arasında bir milliyetçilik yarışına CHP'nin girmesi çok doğru olmaz. Onlar gele gele en son ulusalcılıkta kalırlar. Bir türlü milliyetçi olmak şansları da gözükmemektedir" ifadelerini kullandı.

CHP İLE MHP'NİN MİLLİYETÇİLİK YARIŞINA GİRMESİ DOĞRU OLMAZ

Bahçeli devamında şunları söyledi;

"CHP tezkereye hayır diyorsa, onun doğabilecek sonuçlarından kendisi ne kadar sorumluysa, MHP de tezkereye evet demekle doğabilecek her sorumluluğu kabullenecek demektir ki tezkereye evet demektedir. CHP ile MHP arasında bir milliyetçilik yarışına CHP'nin girmesi çok doğru olmaz. Onlar gele gele en son ulusalcılıkta kalırlar. Bir türlü milliyetçi olmak şansları da gözükmemektedir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.