Bahçeli: Siyasetteki FETÖ'cülere niye dokunulmuyor

Bahçeli: Siyasetteki FETÖ'cülere niye dokunulmuyor

MHP lideri Devlet Bahçeli "Odacı,çaycı biliniyor da siyasetteki yüksek mevkiili FETÖ'cülere niye dokunulmuyor" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan görevden almalara değindi.

FETÖ'nün siyasetteki ayağına sert sözlerle yüklenen Bahçeli, şunları söyledi:

"15 Temmuz darbe girişimiyle milli eğitimin kimlerin eline düştüğü gün yüzüne çıkmıştır. Hainden öğretmen olmayacak, gerçek öğretmenden de hain çıkmayacaktır. Elbette FETÖ ile mücadelede suçu sabit görülenlerin gözünün yaşına bakılmamalıdır. Bu ister FETÖ olsun, ister PKK olsun hiç fark etmeyecektir. Bunların milli eğitimden ayrılması milli namusun gereğidir. Öğretmene teslim edilen çocuklarımızdır, geleceğin kilidini açan anahtardır. Bu kadar önemli, bu kadar değerlidir. Bir terör örgütünün hesabına aktif çalışarak çocuklarımızın aklını karıştıranlar afsız suça iştirak etmiş sayılacaktır.

BİR ÖĞRETMEN BYLOCK KULLANIYORSA GEREĞİ YAPILMALIDIR

Açığa alınan öğretmenler emanete hıyanet etmişlerdir. Malum bir banka ile zorunluluktan dolayı iş yaptığı gerekçesiyle, ya da bir dersanede çalıştığı gerekçesiyle ekmeğinden etmek haksızlıktır. Bir öğretmen Bylock kullanıyorsa gereği yapılmalıdır. Bir öğretmen FETÖ'nün emellerine alet olmuş ve örgüt üyeliği tescil edildiyse cezasını çekmelidir.

ACIRSAK ACINACAK HALE DÜŞERİZ

Bunlara acırsak, tekrar acınacak hallere düşmekten kurtulamayız. Türkiye düşmanı hainlerin, katillerin, hainlerin yeri ya urgan ya da müebbet zindandır. Asılsız ihbar ve şikayetlerle, FETÖ ile bağlantısı olmayan öğretmen ve memurları mesleklerinden atmak hukuk devleti anlayışıyla ters düşmektedir.

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞINA NİYE DOKULMUYOR

Yurtta Sulh Konseyi'nin ele başları hakkında doyurucu açıklama yapılmamıştır. FETÖ'nün siyasi ayağına da dokunulmamıştır. Öğretmene güç yetiyor da FETÖ'nün siyasi ayağına niye dokunulmuyor?

ODACI, ÇAYCI BİLİNİYOR DA...

Odacı, çaycı, çorbacı biliniyor da hatırlı ve yüksek mevkilerde bulunan FETÖ'cülere niye sıra gelmiyor? Bu gecikmenin sebebi nedir? Bu savsaklamanın, bu sulandırma nasıl izah edilecektir? Yurtta Sulh Konseyi isimli melanetin tepe kadrosunu ne zaman öğreneceğiz? Bunları idam sehpasına ne gün çıkaracağız?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.