Bahçeli: Tehcir yerinde bir karardır, bugün olsa yine kaçınılmazdır!

Bahçeli: Tehcir yerinde bir karardır, bugün olsa yine kaçınılmazdır!

Bahçeli 'Tehcir yerinde bri karardır ve bugün olsa yine kaçınılmazdır...' dedi.

Grubunda konuşan Devlet Bahçeli, Almanya'daki parlamentonun onayladığı Ermeni tasarısına değindi. Burada tasarıyı eleştiren Bahçeli, "Tehcir yerinde bir karardır ve bugün olsa yine kaçınılmazdır..." dedi.

İşte o açıklamaları:

Almanya'nın soykırım kararına gel gitli tepki gösterdiler. Sözde soykırım iddiası Türkiye ile hesabı olan her ülkenin başvurduğu bir karalamadır. Buna dost ve müttefik bildiğimiz Almanya da eklenmiştir. Osmanlı İmparatorluğu savaşa Almanya'nın müttefiki olarak girmişti. Seferberlik öncesi Ermeni çeteleri faaliyete geçti. Birçok bölgede isyanlar vuku buldu. Katliamlar karşısında bile Osmanlı'nın soğuk kanlığını koruduğu tarihi belgelerde sabittir. 

Ermenilerin yerlerinin değiştirilmesi onları imha etmek değil, sonuna kadar doğru sonuna kadar helaldir. Yer değiştirme sırasında 1.5 milyon Ermeni ölmemiştir. tehcir sırasında Osmanlı ordusu katliam yapmamıştır. Bize soykırım suçlaması yapanlar Ermeni katliamlarını niçin eleştirmez? Savunmasız ve masum halkı topluca infaz eden Ermeni canileridir. Türk milleti yer değiştirme kararını vermemiş olsaydı istikbalda adımız olmazdı. Tehcir gerekliydi bugün olsa yine yapılırdı. Almanya tarih sayfalarını karıştırırken 1914'e değil aynaya baksın, orada aradığını bulacaktır. Hitler'i sinesinden çıkaran bir toplumun bize insanlık dersi vermesi traji komiktir.

Bizi üzen Türk olduğunu söyleyen milletvekillerinin de tasarıya evet demesi ve tasarının mimarlarından olmasıdır. Erdoğan haklı olarak 'ne Türk'ü be, kanlarının laboratuvar testlerinden geçirilmesi lazım' sözlerini biz söyleseydik ne ırkçılığımız ne kafatasçılığımız kalmıştı. Ancak iş kan tahliline kadar geldiyse bu işten hiç kimse yakayı kurtaramayacaktır.  Almanya'nın kararı hükümsüzdür ve bizim tarafımızdan kınanmıştır. MHP ecdadına toz kondurmaz. Biz tarihimizle onur duyar müfterilere avuç açmayız. Biz alçak oyunları bozarız. Allah'ın izniyle oyunları yine bozacağız. Zaman alabilir emek isteyebilir ancak oyun sahnelendiği müddetçe biz dinlenmek haramdır. Oyun bozulacak MHP tepeden tırnağa temizlenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.