Bahçeli: Türkiye Ukrayna'ya benzemesin

Bahçeli: Türkiye Ukrayna'ya benzemesin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ukrayna'da mevcut yönetimin bir gecede halktan 86 kişiyi öldürdüğünü vurgulayarak "Başbakan'ı ikna edin. Türkiye'de bunlar yaşanmasın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesini ziyaret etti. Belde meydanında halka seslenen Bahçeli, AK Partililer'e seslendi.

"TÜRKİYE UKRAYNA'YA BENZEMESİN"

Bahçeli, "Başbakanı ikna edin. 15 gün evvel Ukrayna'yı gördünüz, ortalık karıştı, mevcut yönetim bir gecede halktan 86 kişiyi öldürdü, Cumhurbaşkanı ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Türkiye'de bunlar yaşanmasın, bunlar olmasın. Türkiye'nin çok ciddi problemleri var, açılım denilen zırvayla bölünmenin eşiğinde" diye konuştu.

SURİYE'Yİ HATIRLATTI

Suriye'de 130 bin kişinin hayatını kaybettiğini, 2 milyon insanın ülkesini terk ettiğini, 700 bin kişinin Türkiye'ye geldiğini kaydeden Bahçeli, böyle bir ortam içinde çok dikkatli olmak ve iktidarın uyarılması gerektiğini söyledi.

Uyarının demokrasi içerisinde yapılması gerektiğini dile getiren Bahçeli, "Bu da seçimdir. Önümüzdeki en yakın seçim de 30 Mart seçimleridir" dedi.

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.