Bahçeli'den Türkeş'e ağır göndermeler

Bahçeli'den Türkeş'e ağır göndermeler

Davutoğlu'nun bakanlık teklifini sürpriz şekilde kabul eden Tuğrul Türkeş'e Bahçeli Twitter hesabından çok ağır göndermelerde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Tarih turnusol kâğıdı gibidir; ihanetle sadakati tasnif etmekle kalmaz, geleceğin hafızasına nakleder. Bundan ders alınıyorsa mesele yoktur" ifadesini kullandı.

Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden, seçim hükümetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Tarih turnusol kâğıdı gibidir; ihanetle sadakati tasnif etmekle kalmaz, geleceğin hafızasına nakleder. Bundan ders alınıyorsa mesele yoktur" ifadesini kullanan Bahçeli, talihin sürprizlerle dolu olduğunu ve kimisinin önünü açtığını, kimisine de acı yüzünü göstererek kapattığını kaydetti.

Vatanın kendileri için hem tarih, hem talih olduğunu belirten Bahçeli, "Vatan ancak hak eden, ancak layık olan gönüllerde namus timsali olur, dahası asıl zirvesine ulaşır. Vatan davadır, dava ise inançtır, iddiadır, irfandır, iffettir. Bunlardan nasibini alamayanlar için vatan kuru bir toprak parçasıdır. Vatan vefadır, vefa ise adamlıktır, Allah korkusudur, utanma duygusudur. Değerlerini menfaate tahvil etmişler için vatan boş bir hayaldir. Unutmayınız; Hakkâri vatandır, Şırnak vatandır, Diyarbakır vatandır; Cizre, Silopi, Yüksekova, Şemdinli vatana kanla zimmetli emanetlerdir" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.