Bahçeli'nin imzalı seçim reçetesi paylaşım rekoru kırdı!

Bahçeli'nin imzalı seçim reçetesi paylaşım rekoru kırdı!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Twitter'da Devlet Bahçeli imzalı reçete paylaştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, ilginç seçim hesaplarının ardından bu kez de doktor reçetesi yazdı! İşte MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın Twitter hesabından paylaştığı ve paylaşım rekorları kıran Bahçeli reçetesi;

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı 'Dr. Devlet Bahçeli' imzalı reçete, ülkücüler arasında paylaşım rekoru kırdı. Bahçeli'nin imzasının yer aldığı reçete de MHP'nin 7 Haziran seçimleri için hazırladığı sloganlardan biri olan "Tek çare MHP" yazıyor.

SOSYAL MEDYAYI KULLANACAK

7 Haziran seçimleri için AKP bu dönem de daha önceki seçimlerde olduğu gibi reklam kampanyası konusunda Erol Olçak'la çalışacak. CHP ise daha önce Cem Uzan'ın Genç Partisi'ne 3 ayda yüzde 7.5 oy kazandıran Ali Taran ile anlaştı. MHP'nin ise seçim kampanyasını hangi reklamcı ile yürüteceği henüz açıklanmadı ama, seçim bütçesi konusunda AKP'nin ve CHP'nin oldukça gerisine olan MHP, özellikle sosyal medyayı aktif olarak kullanacak.

ÜLKÜCÜ GENÇLER HAZIRLAMIŞ

Bu konuda ise en büyük görev MHP'nin yaratıcı gençlerine düşüyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın paylaştığı reçetenin de MHP'ye gönül veren gençlerin hazırladığı ve seçim döneminde benzer başka yaratıcı çalışmaların da arkasının geleceği öğrenildi.

İşte Bahçeli'nin yazdığı o reçete:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.