Bakan Kılıç'tan Sneijder'a açılış jesti

Bakan Kılıç'tan Sneijder'a açılış jesti

Bakan Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standını Sneijder ile birlikte açtı.

 

İstanbul'da başlayan CeBit Fuarı'ndaki Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standını, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile birlikte açtı. Bakan Kılıç ayrıca, Türkiye-Hollanda maçında gol atmasına rağmen sevinmeyen Sneijder'in bu nezaketini, Hollandalı futbolcuyu Gençlik Merkezi'ne fahri üye yaparak onurlandırdı.

"DÜN AKŞAM FASLI AÇTIK KAPADIK"

Kurdele kesiminin ardında açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in dünkü maçın kahramanı olduğunu dile getirerek, "Kopenhag faslını açıp kapattık dün gece. Avrupa Birliği müzakerelerinde de iyi bir hamle oldu, iyi bir adım oldu. Sneijder, Kopenhag faslının açılıp kapatılmasında desteğini esirgemedi. Gerçi geçen haftadan biraz moralimiz bozuktu. Hollanda ile Türkiye arasında oynanan maçta Sneijder'in ortaya koyduğu performanstan dolayı. Dün akşam onu bir parça telafi etti. Sneijder'e, Galatasaray yönetimine de teşekkür ediyoruz. Bu akşam inşallah Trabzonspor da kendine düşen performansı ortaya koyacak" dedi.

"TÜRKİYE'YE KARŞI OYNAMAK ZORDU"

Sneijder ise bu ülkenin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu ülke önemli fırsatlar yarattı bana. Bu ülkede yaşıyorum. Türkiye'ye karşı oynamak zordu. Özellikle de gol atmak çok daha fazla zordu. Dünya kupalarına gitmelerini canı gönülden isterdim ve bu nedenle sevinmedim" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.