Bakan Mehmet Şimşek'ten BDP'li belediyeye ziyaret

Bakan Mehmet Şimşek'ten BDP'li belediyeye ziyaret

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve inceleme için memleketi Batman'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Özdemir ve Akel tarafından karşılanan Bakan Şimşek, daha sonra başkanlık makamına geçti. Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Bakan Şimşek'ten Batman'ın gelişmesi için yapılacak projelerde destek istedi.

"UMARIM YAŞAM KALİTESİ DAHA DA ARTAR"

Bakan Şimşek, yapıcı ve iyi bir diyaloğun Batman için daha güzel hizmetlere vesile olacağını belirterek, "İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehrin mikro hususlarında, şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batman'ımız daha da gelişir, yaşam kalitesi daha da artar. Huzur ortamı olunca diğer bütün unsurlar zaman içerisinde yerini bulur" dedi.

"HUZUR ORTAMI OLUNCA BÜTÜN UNSURLAR ZAMAN İÇERİSİNDE YERİNİ BULUR"

Şehre hizmet noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bakan Şimşek, "Ülkemizde, şehrimizde huzur ortamının devamı, sürecin devamı, bunun sonucunda Batmanlı hemşehrilerimin ve ülkemizin daha hızlı kalkınması için bu zeminin hazırlanmasının devamı noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Şehre hizmet noktasında bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Sizin çabalarınıza bizler de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Yapıcı ve iyi bir diyalog, Batmanımız için daha güzel hizmetlere vesile olacaktır. Bugün bizim ziyaretimiz nezaket ziyaretidir. Güzel bir seçim oldu, Batman'a yakışan da budur. Şehrimizin bütün renklerini en güzel şekilde, demokrasi bayramı içerisinde bu süreçleri yaşaması ve olması gereken bir süreç ama geçmişe oranla son seçim nispeten daha huzurlu bir ortamda daha az bir gerilimle geçti. İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehrin makro hususlarında, şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batmanımız daha da gelişir, yaşam kalitesi daha da artar. Huzur ortamı olunca diğer bütün unsurlar zaman içerisinde yerini bulur" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.