Bakan Soylu'dan kaçak sigara uyarısı

Bakan Soylu'dan kaçak sigara uyarısı

Kaçak sigaraların terör örgütü PKK'nın elinden geçtiğini hatırlatan Bakan Soylu, uyuşturucu ticaretinden de 1,5 milyar dolar gelir elde ettiklerini hatırlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotim Temel Eğitim Sertifika Töreni’ne katıldı. Burada vatandaşlara terör örgütü PKK'nın uyuşturucu ve sigara üzerinden elde ettiği kazançları hatırlatarak uyarılarda bulundu.

"UYUŞTURUCUDAN ELDE ETTİKLERİ GELİR 1,5 MİLYAR DOLAR"

Soylu’nun burada yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:
"PKK’nın uyuşturucu ticaretinden elde ettiği gelirin 1,5 milyar dolar olduğunu ifade etmiştim.

"PKK'NIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR"

Kaçak sigaralarının da PKK’nın elinden geçtiği biliyoruz. Alınan her bir dal sigara bile terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktadır kimse kusura bakmasın.

Bakan Soylu'dan kaçak sigara uyarısı

"BİZİM ÜLKEMİZ HEDEF OLUYOR"

Zehiri gelişmiş laboratuvarlarda üretiyorlar. Bunun da doğal güzergahı bizim güzel ülkemizden geçiyor. Geçerken de maalesef bir kısmında bizim ülkemiz hedef oluyor. Avrupa’da yasal hassasiyet de zayıf. Laboratuvarları gelişmiş Avrupa’nın ama kanunları geri kalmış. Her konuda birlik olan Avrupa bu konuda birlik olamıyor. Uyuşturucuyu özgürlük normları için sıkıştırmaya çalışıyorlar. Cezalar ve uygulamalar farklı farklı.


Uyuşturucu meselesi dünyanın üzerine bir çığ gibi gelmektedir. Ancak dünya halen havaya bakıp ıslık çalmaktadır."Bizde cezalar onlara göre çok daha ağır. ABD’nin Afganistan’a müdahale ettiği yıl olan 2002’de haşhaş ekim alanı 17 bin hektardı. 2017 yılında ise üretim alanı tam 328 bin hektara çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.