Bakan Soylu'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı

Bakan Soylu'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı

Terörle mücadele hakkında konuşan Bakan Süleyman Soylu, "Bu konularda artık çok söz söylemiyoruz. İşimizi yapıyoruz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapılacak Beşirli Eko Park'ın temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 21. asra iyi başladığını dile getiren Soylu, Türkiye'nin kişi başına gelir seviyesinin 3 bin dolarlardan 10 bin dolarlara yükseldiğini belirtti.

"HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN"

Bir taraftan ülkeyi terörle uğraştırmaya, hızını kesmeye, ülkenin ve vatandaşların yarına umutla bakmasını engellemeye çalışanlar olduğunun altını çizen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ama bir taraftan da istikametinde ayrılmayan, hedeflerinden ayrılmayan ve bu ülkenin güçlü, kudretli, müreffeh ve barış içerisinde yaşamasını kendisine rehber edinen bir anlayış var.

"DEVLETE KAFA TUTMAYA ÇALIŞANLARA KARŞI.."

Bilin ki Allah'ta bizle beraberdir, tarih de bizle beraberdir, medeniyette bizle beraberdir ve bu toprakların ortaya koyduğu istikamette bizle beraberdir. Hiçbir endişeniz olmasın. Bu konularda artık çok söz söylemiyoruz. İşimizi yapıyoruz. Devlete kafa tutmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, milletimizin birliğini ve beraberliğini ortadan kaldırmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, kamu düzenini bertaraf etmeye çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi istiyorum hukuk dairesinden, bu ülkede milletin oyunu, reyini almış ve hukuk dairesinde devam eden ve hukuk dairesi içerisinde olan herkes başımızın üzerindedir.''

Bakan Soylu'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı

"ŞU AN ŞIRNAK'TA MARDİN'DE.."

Hiçbir endişenin içinde olunmaması gerektiğini belirten Soylu, şunları kaydetti: "Terörü de bizimle uğraşanları da bu ülkenin istikametini bozmaya çalışanlara da hem söyleyecek sözümüz hem de yapacak işimiz var. Bu ülkede bizler burada rahat dururken bilin ki şu anda evlatlarımız Tendürek Dağı'nda bu ülkede huzurun olması için, gözünü budaktan sakınmadan mücadele ediyorlar. Şu anda Şırnak'ta, Hakkari'de, Mardin'de her yerde bir büyük mücadeleyi ortaya koyuyorlar. O çocuklar orada bizim evlatlarımız olarak, hiçbir şey beklemeden büyük bir mücadeleyi ortaya koyarken, biz de geleceğimiz adına bu büyük mücadeleyi hep beraber yapacağız. Bunu sokakta, millette görüyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.