Bakanın konvoyuna ateş açıldı iddiası

Bakanın konvoyuna ateş açıldı iddiası

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın Kocaeli temasları sırasında konvoyuna ateş açıldığı iddia edildi. Polis olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına aldı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın Dilovası'ndan Derince'ye doğru giden konvoyuna ateş açıldığı iddiaları üzerine polis harekete geçti. Olayla ilgili olarak 19 yaşındaki Berat T., bir alışveriş merkezinin önünde gözaltına alındı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Dilovası’ndaki programdan sonra Derince’ye gitmek üzere yola çıktı. Bakan Fikri Işık’ın bulunduğu konvoyun en arkasında bulunan bir araçta bulunan partililer polisi arayarak Hereke mevkiinde silah sesi duyduklarını haber verdi. Polis ihbarla harekete geçti.

ATEŞ AÇAN KİŞİ YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün konvoyunda ateş açan kişiyi yakaladı. 19 yaşındaki Berat T. Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde gözaltına alındı.

 
REKLAM
ads by AdMatic

Berat T.’nin ateş açtığı silahın kurusıkı olduğu, tabancayı mahallede bulunan evine bıraktıktan sonra kız arkadaşıyla buluştuğu öğrenildi. Polis, Berat T.’nin kullandığı aracın arkadaşına ait olduğunu tespit etti. Berat T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.