Başbakan 1'in 4. Kademesi İçin Talimat Verdi

Başbakan 1'in 4. Kademesi İçin Talimat Verdi

Aileleriyle birlikte yaklaşık 1 milyonluk kesimi oluşturan astsubay camiasını ilgilendiren özlük hakları konusunda hükümet ciddi bir adım attı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın astsubaylarla ilgili önerisini dikkat alan Başbakan Erdoğan, ilgili bakanlıklara astsubayların özlük haklarının iyileştirmesiyle ilgili çalışma yapması için talimat verdi.

MÜJDEYİ CANLI YAYINDA VERDİ
TRT Haber kanalından TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken'in sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Bakanlık Bakanı Faruk Çelik'ten muvazzaf astsubaylara özlük hakları müjdesi geldi.

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ
Astsubayların özlük haklarında iyileştirme yapılması için Başbakan Erdoğan'ın talimat verdiğini kaydeden Çelik 'Astsubayların 1'in 4'ü meselesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'nda bir talimatı oldu. Hem Milli Savunma Bakanımıza, hem bana böyle bir talimatı oldu. Şu an ilgili birimler çalışmaya başladı. ' dedi.

ASTSUBAYLARA YAPILAN HAKSIZLIK
İki yıllık yüksek okul eğitimi alan kamu görevlileri 1'nci derece 4'ncü kademeden emekli olurken bir Astsubay Yüksekokul bitirse bile 1'nci derece 3'üncü kademeden emekli olabiliyor.

BEYAZ GAZETE
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.