HASTALIK ÖNCESİ SAĞLIK SİGORTASI: KENZEK BAL!

HASTALIK ÖNCESİ SAĞLIK SİGORTASI: KENZEK BAL!

Şu sıralar her yerde baldan söz ediliyor. Çeşit çeşit markalarla bal satılıyor. Her kes bir kampanya tutturmuş gidiyor. Tüketicinin ise kafası bir hayli karışmış durumda.

 

HASTALIK ÖNCESİ SAĞLIK SİGORTASI: KENZEK BAL!

Şu sıralar her yerde baldan söz ediliyor. Çeşit çeşit markalarla bal satılıyor. Her kes bir kampanya tutturmuş gidiyor. Tüketicinin ise kafası bir hayli karışmış durumda.

 Bal üreten bir dayısı, amcası veya tanıdığı olanlar bile aldıkları baldan emin değilken, televizyondan büyük kampanyalarla alınan baldan emin olmak vatandaşa zor geliyor.

 Bu güven sorununun en büyük sebebi de anormal düzeyde oynak fiyatlar ve tüketicilerin ürünü aldıktan sonraki memnuniyetsizliği.

 İnsanlar ister istemez, bir fiyatına dört veya bir fiyatın beş şişe nasıl olur diye düşünmek durumunda kalıyorlar.

OYNAK FİYATLAR VE YETERSİZ GÜVENCELER

Esasen bal, sahteliğe çok ama çok açık bir üründür. Öyle ki gerçek balın özelliklerine benzer özellikler taşıyan sahte bal üretimi için ciddi bir teknoloji ve bir çok yöntemler geliştirilmiş bulunuyor. Üretilen bal hatta kara kovan balı olmuş olsa bile yine şekerden beslenmiş olması gayet muhtemeldir.

 Ayrıca ISO 9001 gibi daha çok şirket idaresiyle alakalı belgeler veya kolayca satın alınabilen bazı kalite ödülleri de bu balların yüksek kalitede ürünler olduğu konusunda hiçbir fikir ve garanti vermiyor. Çünkü ilk üretimi gerçek bal olan bir firmanın ikinci üretiminin gerçek olduğu konusunda hiçbir garanti yoktur.

Ucuz satılan bütün ballar sahtedir demek istemiyoruz. Anlatmak istediğimiz aşırı oynak fiyatların kafa karıştırdığı ve verilen güvencelerin ikna edici olmamasıdır.

 ŞAİBELERE SON!

Şimdi yenilerde piyasada arz-ı endam eden bir başka bal firması var. Bu yeni balın ismi Kenzek Bal.

 Kenzek bal diğerlerine göre daha ikna edici ve daha akla yatkın argümanlar ve garantilerle sunuluyor.

Kenzek Bal, Iğdır’ın flora zenginliği yönünden ileri ve yüksek kırsal bölgelerinden elde edilen seçkin bir baldır.

HER ŞİŞENİN ÜRETİCİSİ BELLİ!

Kenzek Bal’ın en önemli farklarından biri sunduğu her şişe balın kim tarafından ve nerede üretildiğinin belli olmasıdır. Yani balları karıştırarak, harmanlayarak ve kötüyü iyiye katarak sunmuyor.

ŞEKER TESPİT EDENE 1000 TL ÖDÜL!

Bunun dışında Kenzek Bal tüketicisine üçlü bir garanti de sunuyor.

 > Birincisi 10 gün sebepsiz iade garantisi.

> İkincisi tarım il müdürlüğü laboratuarlarında yapılmış analizler.

> Üçüncüsü ve en dikkat çekeni de, “Kenzek bal içinde şeker veya glikoz tespit edene 1 000 TL ödül vaadi. Üstelik bu vaadi ıslak imzalı bir sözleşmeye döküp her müşterisine gönderiyor.

Tabi bu kendinden emin ve garantili çıkışa müşterinin kayıtsız kalması düşünülemez.

Kenzek Bal’ın satışlarının günden güne yükseldiği gözleniyor.

HASTALIK ÖNCESİ SAĞLIK SİGORTASI

Kenzek balın tanıtım metinlerinde kullandığı ilginç bir cümle de şu:

Kenzek Bal hastalık öncesi sağlık sigortanız!

Doğal ve zengin bir bal için bu cümle hiç de abartılı olmasa gerek. Çünkü özellikle Kenzek bal gibi sanayiden uzak ve bitki örtüsü yönünden zengin bölgelerden elde edilen bir bal kelimenin tam anlamıyla bir şifa iksiri olabiliyor.

 ŞİŞE FİYATI: 69 TL!

Fiyata gelince. Yüksek kaliteli doğal balların çoğunlukla piyasa fiyatı 100 TL iken Kenzek Balı şu anda 69TL den almak mümkün.

Kenzek bal, doğal olmanın ötesinde eşi nadir bulunan zengin bir baldır. Elde edildiği bölgenin flora zenginliği ve deniz seviyesinden yüksekliği bu bala çok özel bir ürün olma özelliği veriyor.

DOĞAL ORTAM, FLORA ZENGİNLİĞİ

Ayrıca Kenzek Bal’ın üretildiği yüksek rakımlı kırsal bölgeler, her türlü sanayi veya ayçiçeği tarlası veya çam ormanları gibi kalitesiz bal kaynaklarından uzaktır.

Daha fazla bilgi ve siparişi için Kenzek Bal’ı arayabilirsiniz: 0212 659 33 99

AKİT ABONELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Son olarak Kenzek Bal Akit abonelerine özel indirim vaat ediyor. Siz de akit abonesi iseniz arayın ve size özel indirimden faydalanın!

DANIŞMA:

0212 659 33 99

www.kenzekbal.com

kenzek-bal-afis-haber22.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.