Balans Ayarı Arayışı mı?

Balans Ayarı Arayışı mı?

Generallerin sert açıklamalarının ardından, Bergama ilçesi İzmir-Çanakkale yolu üzerindeki tank hareketliliği dikkat çekti.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un,Kıdemli Kurmay Albay Berk Erdem'in intiharından sonra sert açıklamalarda bulunmasının ardından, Bergama ilçesi İzmir-Çanakkale yolu üzerindeki tank hareketliliği dikkat çekti.

İlçe merkezinde 13 zırhlı aracın park etmesi, biraz ilerideki Şakran Kavşağı'nda ise 4 tankın karşılıklı durması, ayrıca Zeytindağ bölgesinde de zırhlı araçların park etmesi görenleri şaşırttı. İzmir-Çanakkale yolu üzerindeki askerî birlikleri gören çok sayıda vatandaş, bu durumun normal olmadığını düşünerek gazetelerin haber merkezlerine bildirdi. İsminin açıklanmasını istemeyen bazı vatandaşlar, "Askerî araçları ve tankları şehir merkezi ve yakınlarında görünce bir hayli şaşırdık. Kendilerine sorduğumuzda, sel sularının yolu kapattığı için geçemediklerini söylediler. Bizim araçlarımız geçti ama tanklar geçememiş." dedi.

Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel ise aşırı yağışlar sebebiyle sel sularının yolu kapattığını ve geçişi bir süreliğine durdurduğunu açıkladı. Kaymakam Yücel, "Selden dolayı Berksoy'un orada bir süre beklenmiş. Şakran'da tatbikat alanları var. Bizim bildiğimize göre oraya gitmişler. Devamlı bu hareketler oluyor, herkes görevini yapıyor. Benim lojmanımın önünden sürekli geçiyorlar." şeklinde konuştu.

Etiketler :