Otomobilin altına bırakılan bebek ezildi

Otomobilin altına bırakılan bebek ezildi

Fatih Balat'ta bir otomobilin altına bırakılan 20 günlük bebek, aracın hareket etmesi sonucu ezilerek hayatını kaybetti.

 İlkokulda hizmetli olarak çalışan sürücünün polisteki ifadesinde, bebeği fark etmediğini söylediği öğrenildi. Polisin incelediği valizden bir not çıktığı ve notta "İşim gücüm yok. Çocuğuma bakamıyorum." ifadesinin yer aldığı da belirtildi.

Olay, sabah 07.00 sıralarında Balat Rendeci Sokak'ta meydana geldi. Evinin önündeki aracının yanına gelen Muzaffer A., aracını çalıştırarak hareket etti. Tam bu sırada ön tekerleğin altında bir şey bulunduğunu fark eden sürücü, hemen aracından inerek kontrol etti. Valiz içinde bulunan ve tekerleğin altında kalan bir bebek gören Muzaffer A., bebeği hemen Özel Balat Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin hayatta olmadığı belirlendi. Olay nedeniyle polise haber verildi. Muzaffer A., gözaltına alınarak Şehit Tevfik Erciyes Polis Merkezi'ne götürüldü.

VALİZDEN ÇIKAN NOT: İŞİM GÜCÜM YOKTU

Muzaffer A.'nın polise verdiği ifadesinde, aracını hareket ettirdikten sonra valizi fark ettiğini ancak daha önce arabanın altında bebek bulunduğunu görmediğini söylediği öğrenildi. Hastanede ilk müdahalesi yapılan ve öldüğü anlaşılan bebeğin 20 günlük bir kız bebeği olduğu ortaya çıktı. Polisin, bebeğin içinde bulunduğu valizde yaptığı, incelemede bir not bulduğu ve notta "İşim gücüm yoktu, çocuğuma bakamıyorum." yazdığı ifade edildi.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Otomobilinin önüne valiz içinde bırakılan bebeği fark etmeyerek ezip ölümüne neden olduğu belirtilen sürücü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Balat Mahallesi Yıldırım Caddesi Rendeci Sokakta, işine gitmek üzere, park ettiği aracını çalıştırdığı sırada, otomobilin önüne valiz içinde bırakılan bebeği fark etmeyerek ezen Muzaffer A, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Fatih Adliyesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen Muzaffer A, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polisin, bebeği otomobilin önüne bırakan kişiyi bulmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.