Öfkeli koca eşini parkta bıçakladı!

Öfkeli koca eşini parkta bıçakladı!

Karısını delik deşik eden kocayı gazeteci durdurdu ...

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 40 yaşındaki M.A., bir süre önce kendisini terkedip, iki çocuğuyla baba ocağına dönen ve boşanma davası açan eşi 38 yaşındaki Asiye Altunay'ı bir parkta bıçakla yaraladı.

Öfkeli koca bir yerel gazete muhabirinin biber gazı sıkması sonucu çevredekilerin de yardımıyla etkisiz hale getirilip, polise teslim edildi. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı.

Asiye Altunay, 12 yıl önce M.A. ile evlenip Gaziantep'e gelin gitti. Çiftin burada iki kız çocukları dünyaya geldi. Daha iyi bir yaşam umuduyla Muğla'ya taşınan çift arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Bunun üzerine genç kadın 3 ay önce, eşyaları bir kamyona yükletip, iki çocuğuyla birlikte Edremit'teki baba ocağına döndü. Genç kadın, eşine boşanma davası da açtı.

PEŞİNDEN GELDİ
M.A., birkaç kez eşine telefon edip, evine dönmesini istedi. Ancak genç kadın eşinin bu çağrısını reddetti. Bunun üzerine M.A., 2 gün önce Edremit'e geldi. Eşine teklifini yineleyen M.A., çocuklarını alıp, bir süre gezdirdi. Dün saat 19.00 sıralarında, eşine bir kez daha telefon etti ve konuşmak için Şehitler Parkı'na çağırdı. Parkta buluşan çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine saldırgan cebinden çıkardığı komando bıçağını eşine rastgele saplamaya başladı.

BİBER GAZI SIKTI
Kadının feryatlarını duyan Önce Körfez Gazetesi'nin muhabiri Ateş Akaydın (29) koşarak olay yerine geldi. Önce fotoğraf çeken ve ne olduğunu anlamaya çalışan Akaydın, daha sonra olaya müdahale edip M.A.'dan yaralı kadını bırakması istedi. Akaydın, bu arada elindeki bıçağı kendisine doğru tutup, tehditler savuran öfkeli kocayı çantasından çıkardığı biber gazını sıkıp, çevredekilerin de yardımıyla etkisiz hale getirdi. Saldırgan bu sırada gelen polisler tarafından gözaltına alındı.
Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 8 bıçak darbesiyle yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Altunay'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM
Gazeteci Ateş Akaydın, yaptığının bir insanlık görevi olduğunu belirterek, "Öfkeli kocayı yaralı kadını bırakması için uyardım. Elindeki bıçağı bana sallayınca, çeşitli olaylarla karşılaştığımız için yanımda taşıdığım biber gazını çıkarıp, için üzerine sıktım. Neye uğradığını şaşırdığı sırada da kadını kurtardım. Tişörtümü çıkarıp kadının yaralarına bastırdım. 112 Acil Servis ekibine haber verdim. Kadınla konuşmaya çalıştım, yanlızca adını ve eşinin adını öğrenebildim. Yalnızca insanlık görevimi ve işimi yaptım" dedi.

DHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.