ŞEHİT GEDİZ ÇİVİ ANAOKULU İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADI

ŞEHİT GEDİZ ÇİVİ ANAOKULU İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADI

Balıkesir İvrindi Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Anaokulu İlköğretim haftasını çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Anaokulu Binasında yapılan kutlamaya saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. İlköğretim haftasının önemi hakkında anaokulu öğrencelerine kısa bir konuşma yapan okul müdürü Emre Başülmez  “Sevgili çocuklar, okulumuz açıldı, artık yeni bilgiler öğrenmek, öğrenirken eğlenmek için her gün okula geleceğiz. 2015-2016 Eğitim- öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Minik Yıldızlar sınıfı öğretmeni Hamide Usta’nın hazırladığı şiir ve şarkıların ardından minik dâhiler sınıfı öğretmeni Güllü Kesimci’nin öğrencileri hazırladıkları şarkıyı hareketleriyle arkadaşlarına sunarken, Minik kalpler sınıfı öğretmeni Elif Demir’in ve Akıl Küpleri sınıfının öğretmeni Fatma Çetin Kabadayı’nın öğrencileri de program için hazırladıkları tekerlemeleri söylediler.

3-6 Yaş grubu olan öğrencilere okulda uyulması gereken kuralları miniklere söz hakkı vererek hatırlatan öğretmen Hamide Usta, yeni eğitim ve öğretim yılının sevincini yaşayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Programa öğretmenler, stajyer öğrenciler ve hazır bulunan veliler katıldı. Program okul Müdürü Emre Başülmez’in minik öğrencilerle pasta kesimi ile son buldu. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.