Viola Bianco Kuaför Salonu Hizmete Açıldı

Viola Bianco Kuaför Salonu Hizmete Açıldı

İşletmeciliğini İsmail Akten’in yaptığı kuaför salonu Balıkesir Kızılay Caddesinde yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Eski kuyumcular mahallesi Kızılay Caddesi  Caneri Pasajı’ndaki açılışa çok sayıda davetli katıldı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da “Hayırlı olsun” yazılı çiçek gönderdiği açılış programı dualar eşliğinde gerçekleştirildi. 

Açılış sonrasında katılan misafirlere pilav ve ayran ikramı yapıldı. Yoğun ilgiden memnun olan Kuaför İsmail Akten, Balıkesir’in en işlek caddelerinden biri olan Kızılay caddesindeki mekânında mesleğini büyük bir zevkle icra edeceğini açıklarken “Bizim için önemli olan müşterinin memnuniyetidir. Müşterilerimiz gerek bekleme salonumuzda gerek balkonumuzda çay ve kahvelerini yudumlarken Balıkesir manzarasını da seyredebilecekler. Hizmette kusur etmeme gayretindeyiz,” dedi.

Oldukça temiz, düzenli ve titiz çalışılan mekân, İtalyanca da mor-beyaz anlamına gelen Viola Bianco adına uygun bir konseptle mor ve beyaz ağırlıklı renklerle döşenmiş. Temiz, nezih ortamda güler yüzlü elemanlarıyla hizmete başlayan Viola Bionco Kuaför Salonu açılışa özel olarak bir süre çok uygun fiyatlarla hizmet verecek.

Haber: F. Çetin Kabadayı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.