Baransu, Hanefi Avcı'yı DELİRTTİ

Baransu, Hanefi Avcı'yı DELİRTTİ

Hanefi Avcı, olay yaratan kitabı ve iddialarıyla ilgili Taraf muhabiri Mehmet Baransu'ya konuştu. Ancak röportaj olaylı bitti.

Gazeteciler.com, yarın Taraf'ta çıkacak olan bu olay röportajın ayrıntılarını öğrendi. Mehmet Baransu, Hanefi Avcı'nın kitabındaki iddialarla ilgili 200'e yakın soru hazırlayıp, Avcı ile röportaj için karşısına oturuyor.

DİNK MEVZUSUNDA GERİLİM TIRMANIYOR


Röportaj 2 saat boyunca oldukça hararetli bir havada sürüyor. Konu kitaptaki Hrant Dink cinayetiyle ilgili iddialara gelince tansiyon artmaya başlıyor. Avcı sinirleniyor ama kendini kontrol altında tutuyor...

ERGENEKON'DA DOZ ARTIYOR


Olaylı biten röportajda Ergenekon mevzusuna geçildiğinde gerilim iyice tırmanıyor. Hanefi Avcı, kitabında "kazılarda bulunan silahların seri numarasız olduğunu" iddia ediyordu. Mehmet Baransu, bu iddiasını hatırlatıp, kazılarda çıkan silahların seri numaralarına dair belgeleri önüne koyuyor.

EMİN ASLAN'DA FİLM KOPUYOR


Mehmet Baransu, Emin Arslan ile ilgili sorularını sormaya başladığında ise film kopuyor... 15 dakika sürüyor bu bölüm. Avcı'yı kızdıran Mehmet Baransu'nun Emin Arslan ve Habib Kanat'a ilişkin şu sorusu oluyor;
-"Emin Arslan'ın oğlunun uyuşturucu taciri Habib Kanat ile nasıl bir iş ilişkisi var?"

İşte o anda iyice sinirlenmiş olan Hanefi Avcı ayağa kalkıyor ve Mehmet Baransu'nun teybini parçalıyor.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :