Barış Fener'le anlaştı

Barış Fener'le anlaştı

Galatasaray taraftarının sırt çevirdiği gurbetçi oyuncuya Sarı-Lacivertliler kucak açtı. Fener, sözleşmesi sezon sonunda biten Barış'ın işini şimdiden bitirdi.

Feldkamp döneminde, 2007-08 sezonunun başında Essen’den transfer edilen Barış Özbek, sergilediği performansla “Geleceğin yıldızı” olarak gösteriliyordu. Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir türlü kendisini geliştiremedi. Özellikle bu sezon beklentilerin çok altında kalan Barış, birçok maçta taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Son olarak Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Barış, omzundan sakatlanmış ve o tarihten beri takıma girememişti. 24 yaşındaki oyuncu, takımının ligde Gaziantep deplasmanına çıktığı saatlerde kız arkadaşıyla birlikte, Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde sinemaya gitmiş ve bu hareketiyle de büyük tepki çekmişti. Barış’ın menaceri Doğan Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcusunu Lokomotiv Moskova ve Shakhtar’ın istediğini belirtmiş ve Fenerbahçe’nin de listesinde olduğunu söylemişti.

Kazım misillemesi!
Barış Özbek’in son kararını verdiği ve yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in, Barış’la her konuda anlaştığı ve sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katarak, ezeli rakibinin Kazım’ı transfer etmesine misilleme yapacağı belirtildi!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :