Baronlar ve Ergenekon’un yeni tezgahı

Baronlar ve Ergenekon’un yeni tezgahı

Öyle karanlık planlar içindeler ki, şeytanla bile yatağa giriyorlar. Hiçbir ilke, ahlak, kural, kaide ve namusları yok.

Yeter ki eski iktidarlarını yeniden tesis etmek için Ak Parti’yi ve Erdoğan’ı devirsinler… Bütün hesapları bu…

O yüzden önce İstanbul’da CHP ile BDP’nin ittifakını zorladılar. Baronlar-Ergenekon-İngiliz-İsrail ve bunların yerli tetikçileri Mustafa Sarıgül’e destek olunması için HDP’nin adayı Sırrı Süreyya Önder’in İstanbul adaylığından çekilmesini sağlamaya çalıştılar.

Önlerindeki tehdit olarak gördükleri Sırrı Süreyya Önder’i ekarte edip HDP’nin dayandığı sol ve Kürt oyunu kendileri hanelerine yazmak istediler.

Ama oyunu Sırrı Süreyya Önder bozdu. HDP bu plana uymadı. Hemen saldırıya geçtiler. Hedefleri de öncelikle Öcalan oldu.

Hesapları bozulunca da şimdi yeni operasyon için düğmeye bastılar. Aydınlık gazetesi günlerdir Abdullah Öcalan’ın İmralı’daki sözlerini tam sayfa yayınlıyor. Öyle bir Öcalan portresi sunuyorlar ki, Kürtlere bakın “Size ihanet eden adam” algısı yaratmaya çalışıp, Öcalan’ın otoritesini sarsmaya çabalıyorlar.

Nasıl Cengiz Çandargil “Öcalan AKP’nin memuru oldu” diye çözüm sürecini sabote edecek operasyon yaptı, işte o hesaplar yeniden açıldı, BDP ve HDP ile “ittifak” suya düşünce şimdi hem Öcalan’ı itibarsızlaştırma, hem de çözüm sürecini sabote etmek için Aydınlık denilen Ergenekoncu gazete üzerinden hamle yaptılar.

Yakında topa Sözcü, Yurt, karanlık oda ve cemaat medyası bile girerse şaşırmayacağız.

Aydnlık’ın Öcalan’ı hedef alan yayınlarının arkasında CHP’nin ittifakına yanaşmayan Kürtlere karşı yeni bir tezgah var, bunu da herkes iyi bile… Yani Gezi’den bu yana gördüğümüz bütün tezgahların bir tarafında da Ergenekon var. Kimlerin Ergenekon’la iş tuttuklarını bu millet iyi görsün… Bir yandan Erdoğan’ı, diğer yandan Öcalan’ı hedef alan bu uluslararası derin yapı, ancak bu yolla iktidara gelebileceklerine inanıyor.

Medyagundem

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.