Başbakan Davutoğlu: Bugün arife yarın bayram

Başbakan Davutoğlu: Bugün arife yarın bayram

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin düzenlediği son mitinginde Konya'da vatandaşlara seslendi.

7 Haziran genel seçimleri öncesi hızlı bir miting maratonuna giren Başbakan Ahmet Davutoğlu, son mitingini memleketi Konya'da yaptı.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını memleketi olan Konya'da binlerce vatandaş dinledi.

"BUGÜN ARİFE, YARIN BAYRAM"

Davutoğlu, konuşması sırasında sloganlarına cevap vererek "Maşallah Konya bayramı ilan etti. Bugün arife yarın bayram diyor gençler." diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu: Bugün arife yarın bayram İZLE

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasında satır başları;

Geleceği hep beraber imar edeceğiz. Geleceğin mimarı Ak gençliktir. Hz.Mevlana'nın şevkatini, merhametini bu topraklarda daimi kılacak mıyız?

81 vilayete gittim. En yakın arkadaşlarım çok zor Başbakanım dediler. Bir günde 5 miting yaptığımız oldu. Bir insanda aşk varsa, Allah da onu bereketlendirir.

Demirtaş özgürlükten bahsetti, peki her yere gidebildi mi? Bizim kadar 81 ili dolanan oldu mu? Ülkenin her yerine gidemeyenler ülke birliğini koruyabilir mi? Temsil edebilir mi? İşte yarın ki seçim bu seçimdir.

28 Şubat darbesi ülkemiz üzerinden silindir gibi geçmişti. Başörtülülere, İmam Hatiplilere inançlı vatandaşlarımıza sınırlamalar getirmişti. Bunları kim kaldırdı. AK Parti kaldırdı. Vesayetçi uygulamalara AK Parti son verdi. Onlar konuşur AK Parti yapar.

24 Nisan'da Papa ve birçok Avrupalı lider Ermeni soykırımı yalanı söylediler. Bir baktık Demirtaş onlara  hak verdi. Kudüs İsraillilerindir dedi. Kılıçdaroğlu niye İsrail'de elçiliğimiz yok dedi. Bunlar insanına ülkesine yabancı.

Din dersini kaldırıp İmam Hatipleri kapatacağız diyorlar. Pensilvanya'daki ihanet çetesine inat, DHKP-C'y inat biz barış ve merhamet demeye devam edeceğiz.

Şimdi gençlerimize sesleniyorum. Eş dostlarınıza gidip AK Parti için çalışmanızı istiyorum. Konya inşallah yine Türkiye 1. olacak.

Taşeron işçilerimize seçim sonrası yeni düzenlemeler yapacağız. Özel güvenlik görevlisi çalışanlarımızın hiçbiri işini kaybetmeden onların da haklarını vereceğiz. Artık doğum yapan anneye 300 TL devlet para yardımı yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.