"Gelsinler Türkiye'ye siyaseti burada yapsınlar"

"Gelsinler Türkiye'ye siyaseti burada yapsınlar"

Başbakan Erdoğan, "Türkiye emin ellerde.Türkiye emniyet içinde. Türkiye istikrarla büyümeye, huzuruna huzur katarak, geleceğe emin adımlarla koşmaya devam ediyor" dedi.

Almanya'da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin programında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:

"Türkiye emin ellerde.Türkiye emniyet içinde. Türkiye istikrarla büyümeye, huzuruna huzur katarak, kardeşliğini pekiştirerek, umudunu çoğaltarak geleceğe emin adımlarla koşmaya devam ediyor"

"Türkiye engelleri aşarak, barikatları yıkarak, zincirlerini, prangalarını söküp atarak, 2023'e doğru kararlı şekilde yükselmeyi sürdürüyor"

"Bugün, dedelerinizin, babalarınızın, sizlerin geride bıraktığı Türkiye'den çok farklı bir Türkiye var. Bugün, özgüveni yüksek bir Türkiye var. Ekonomisiyle büyük, demokrasisiyle örnek, dış politikasıyla aktif bir Türkiye var"

"Buraya gelmeden ocak ayı ihracat rakamları açıklandı. Ellerini ovuşturanlar var ya şimdi Berlin'den onlara sesleniyorum. Türkiye 2014 yılına ihracatta tüm zamanların aylık rekoruyla giriyor"

"Yahu yolsuzluğun olduğu bir ülkede soruyorum Allah aşkına 230 milyar dolarlık milli geliri 10 yılda 800 milyar doların üzerine nasıl çıkaracaksın?"

"Hiç endişeniz olmasın her zaman söylüyorum; dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Biz ancak rükuda eğiliriz, insan karşısında değil. Onun için kimse böyle bir yola tevessül etmesin. Bu yola tevessül edenler her zaman eli boş döner"

"Demokratikleşme alanında tarihi adımlar attık. Çetin bir mücadele sürdürerek, vesayetleri ortadan kaldırdık, çetelerin, mafyatik yapılanmaların, cuntaların, örgütlerin sultasına son verdik"

"Bir yılı aşkın süredir, Türkiye'de terör nedeniyle hiç kimse hayatını kaybetmedi, hiçbir eve, hiçbir ocağa, hiçbir anne yüreğine, baba yüreğine ateş düşmedi. Kardeşliğimizi yücelttik, birliğimizi, dirliğimizi daha da büyüttük"

"Şu an Birleşmiş Milletler, Avrupa'ya '30 bin Suriyeli'yi siz alın' diyor, Avrupa 30 bini alamıyor, 18 bin istiyor. Biz Türkiye olarak 700 bin kişiyi misafir ediyoruz. İnsani ve vicdani görevimizi yerine getiriyoruz"

"17 Aralık darbe girişimiyle, çok sayıda milli değerimizi hedef aldılar, yine sonuç alamadılar. Yolsuzluk ve rüşvet kılıfı altında, Türkiye'nin milli değerlerine, milli kurumlarına, milli politikalarına saldırı düzenlediler"

"Milli iradeyi çalanlar, her seferinde Türkiye hazinesini boşaltmış, yetimin hakkına el uzatmış, Türkiye'yi yoksullaştırmıştır. İşte şu anda da milli iradeyi çalmak, Türkiye'yi o eski günlere götürmek istiyorlar"

"İftiralarla bir yargı darbesinin yapılmasına, milli iradenin tekrar çalınmasına izin vermedik, vermeyeceğiz"

"Şuna 'istifa et', buna 'istifa et' diyenler, lütfen çok uzaklarda kalmasınlar, siyasetin yeri Türkiye. Gelsinler Türkiye'ye siyaseti Türkiye'de yapsınlar" 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum