Başbakan Erdoğan Almanya'ya Geliyor

Başbakan Erdoğan Almanya'ya Geliyor

2008 Yılında Köln'de 15 Binden Fazla Avrupalı Türk'e Seslenen ve Almanya'da Büyük Ses Getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Şubat Pazar Günü Düsseldorf'da Vatandaşlarla Buluşacak.

2008 yılında Köln'de 15 binden fazla Avrupalı Türk'e seslenen ve Almanya'da büyük ses getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Şubat Pazar günü Düsseldorf'da vatandaşlarla buluşacak.

Hannover'de Türkiye'nin partnerliğinde 1-5 Mart tarihleri arasında düzenlenecek CeBIT Haberleri'>CeBIT bilişim fuarının açılışını Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yapacak olan Başbakan Erdoğan'ın daha önce Düsseldorf'daki 12 bin kişilik ISS Dome salonundaki toplantıya katılmasının planlandığı bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın gelecek olması Almanya'da yaşayan Türkler arasında ?Acaba seçimlerde yurtdışından oy kullanılacak olmasının ilk müjdesi mi verecek?ö sorusunu da beraberinde getirdi. Erdoğan'ın, tercihini Türk nüfusunun yoğun olduğu Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti'nin başkenti Düsseldorf'tan yana kullanacağı ve Hollanda ve Belçika'dan da yoğun katılım olmasının beklendiği belirtildi.

Etiketler :