Başbakan Erdoğan Kartal'da konuşuyor

Başbakan Erdoğan Kartal'da konuşuyor

Başbakan Erdoğan Kartal'da konuşuyor...

Başabakan Erdoğan doktorların iki gün istirahatı dinlemedi ve bugün Kartal mitingine katıldı.

Şu CHP zihniyetine bakın. Biz ne yaptıysak Kartal'a orda kalıd. Kardeşlerim şimdi duyduk ki; size tapu vaadinde bulunuyormuş. Sen kimsin? Senin tapu yetkin mi var? Senin böyle bir yetkin yok. Sözveriyorum diyor. Bunların hayatı yalan. Bunlar ne hukuk tanırlari ne hak. Ne olacak başındaki adam Kılıçdaroğlu atıp tutuyor. Mazotu 1.5 liraya indirecekmiş. Sen Meclis'e gelecek cari açık diyeceksin. Mazotu 1.5 liraya indireceksin.

Gelin bu yalancılara, müfterilere gelin yarın en güzel cevabı verelim. Dün Konya'ya gidemedim. Konya'da 200 bin Kayseri'de 150 bin kişi toplandı.

Malum birileri dolaşıyor. Haşhaşiler. Bunlara gerekli cevabı verdiniz değil mi? Bizim ablalarımız rahmetle konuşuyor. Bizim ablalarımız gazapla değil icraatle konuşur.

Bunlar yıllarca dine, diyanete çalıştıklarını söyleyenler şimdi din düşmanı CHP'ye çalışıyor. Bahçeli'ye oy istiyorlar. BDP'ye dahi oy verecek duruma gelmişler.

Bunların hepsi birbiriyle ittifak yapar. Bizim ittifakımız Hak ve Halk. Hafıza- Beşer Nisyan ile malumdur. 94'te belediye başkanı olduğumuzda İstanbul'u CHP'den aldık Kartal'ı da.

Kartal'da su yoktu, her yer çöp dağlarıydı. Bunlardan biz kurtardık. CHP çöptür, chp yolsuzluktur. Suser tankerleri geliyordu. Anneler bunları hatırladın. 2.5 milyon gence bunları anlatın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.