Erdoğan milyonlara hitap eTTİ

Erdoğan milyonlara hitap eTTİ

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Maltepe Etkinlik Alanı'nda mahşeri bir kalabalığa seslendi.

Başbakan Erdoğan'ın Maltepe'de düzenlediği mitinge katılan milyonlar Bakan Fikri Işık'ın objektifine yansıdı.



Erdoğan'ın konuşmasınnı satır başları..

Başbakan Erdoğan konuşmasına İstiklal Marşı okuyarak başladı.

'ZALİMİN YÜREĞİNE KORKU SALIYORSUNUZ'

-İstanbul sizi bir kez daha selamlıyorum. Bütün ilçeleri bütün semtleri selamlıyorum. Cihanı titreten sultanlarını minnetle selamlıyorum. Bugün Maltepe'de yine tarih yazıyorsun. Şu İstanbul'daki kükreyiş varya dostlarımızın yüreğine su serpiyor. Kardeşlerimiz gönlünü feraylatıyor. Mazlumlara umut ışığı oluyor.
Bu dik duruşun zalimlerim yüreğine korku salıyor. Sen dimdik durduğun sürece adaletin sancağı düşmez.

Sen Fatih Sultan Mehmet'in torunlarının şehrisin.

ŞUCAİYYE'DEN MEHMETÇİĞİMİZİ ÇEKTİK AMA...

-Bu muhteşem meydan sadece 10 Ağustos mitingi yapmıyoruz. Iraklı, Suriyeli, Libyalı, Mısılı kardeşlerimize biz buradayız diye haykırıyoruz. Buradan Gazze'nin çocuklarına selam gönderiyoruz.

-Şucaiyye'den Mehmetçiğimizi çektik ama yüteğimiz çekmedik. Kalbimiz her zaman Gazzeli kardeşlerimizn yanındadır.

Başbakan Erdoğan İstanbul Maltepe'de düzenlenen mitingde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:

"Hitler Almanya'da nasıl ari bir ırk oluşturmaya çalışmışsa İsrail devleti de şu anda orada aynı hedefin peşinde koşuyor"

"Hiç bir zulüm ebedi değildir, gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler. Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz. Dünyada vicdan sahipleri Filistin ve Gazze'nin yanında, samimi müminlerin hepsi Gazze'nin yanında"

"Filistin'de şu ana kadar, bu son saldırıda 10 gazeteci hayatını kaybetti. Bizim oradaki Anadolu Ajansı büromuza, iki kez saldırı yapıldı, gazeteciler yaralandı. Hiç dünyadan tepki var mı? Ey uluslararası basın, ey basın örgütleri neredesiniz? Türkiye'de terör suçluları için 'gazeteciler tutuklu' diye ayağa kalkarsınız, Filistin'de ölen gazetecileri neden görmüyorsunuz?"

"Bu monşer aday zaten bu işlerden hiç anlamaz. Suudi Arabistan 'Bunu çekin' diye bize söyledi, mevcut cumhurbaşkanımız Abdullah Bey'e söyledi, Dışişleri Bakanımıza söyledi. 'Bu adamı alın buradan' dedi. Biz de dedik ki 'Yani seçim yapıldı, seçimle geldi seçimle geleni alma imkanımız malum yok. Biz sizi bu noktada gücendirmek istemeyiz ama böyle bir imkan yok.' Bu bize ne dedi biliyor musunuz? 'Benim arkamda durmuyorsunuz' dedi. Tamam da sen başarısızsın, beceriksizsin. Seni bundan dolayı istemiyorlar. Diyor ki 'bana nişan taktılar.' Sana gidesin diye nişan taktılar"

"Neymiş profesörmüş, neymiş 3 dil biliyormuş. Biz tercüman mı yoksa ülkeyi yönetecek adamı mı arıyoruz? Tercüman arıyorsak çok... 3 dil bilen de var, 5 dil bilen de var. Ben işte tercümanlarla götürüyorum işi hamdolsun"

"Muhtaçlara ulaşma, mazlumların hakkını savunma, Türkmenlerin ihtiyaçlarını giderme noktasında, ne CHP ne de MHP bizim elimize su dahi dökemez, su. Kardeşlerim bu MHP'nin milliyetçiliği fasondur, fason. Bunların milliyetçiliği de halkçılığı da sahtedir, sahte. İşte biz bunların milliyetçiliğini, çıkardıkları ortak adaylarında, yani monşerde gördük"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.