Erdoğan: Muta nikahı kıymışlar

Erdoğan: Muta nikahı kıymışlar

Başbakan Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'nda gerçekleşen mitingde konuştu... Erdoğan konuşmasında CHP, MHP ve Pensilvanya'nın muta nikahı kıydığını söylerken, Gülen'e de F Tipi diye seslendi.

Başbakan Erdoğan Edirne'deki konuşmasında muhalefete ve cemaate yüklendi. Erdoğan, "Muta nikahını bu F tipi çok konuşuyor. Bunların da şimdi siyasette bir muta nikahı oldu. Öyle anlaşılıyor. Biz ipi elinde tutan asıl patronla uğraşıyoruz. Bizim taşeronlarla işimiz yok. Asıl patron. CHP MHP BDP bunlar Pensilvanya'nın şu anda taşeronu oldular. Onlarda öyle şeyh mürit ilişkisi yok. O çok faziletli bir iştir. Onlarınki çok farklı." dedi. 

CANLI AKTARAN: UMUT YAVUZ / ROTAHABER

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Rabbim tarihte yaşadığımız acı olayları Rabbim inşallah yaşatmasın...

Çanakkale'deki Edirne'deki şehitlerimiz anarak Türkiye'mizin daha da ileri gitmesi için çalıştık. Memleketlerine baktım şehitlerimizin kardeşliği gördüm. Edirneli kardeşlerimden rica ediyorum, gidin Edirne'deki şehitlikleri gezin. Orada mezar taşlarında yazan isimlerde Türkiye haritasını göreceksiniz. Orada Kars, Van, Edirne, Hatay, Tekirdağ, Rize, ne ararsan hepsi var. Orada Üsküp, Batı Trakya var. Gümülcüne'yi görüyorsun orada. Ta Senegal'den gelen müslüman kardeşlerimiz var. Filistin'i, Mısır, Suriye'yi görüyorsunuz. Bulgaristan, Bosna Hersek'ten gelenleri görüyorsunuz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin şimdi Balkanlara, Ortadoğu'ya tüm dünyadaki kardeşlerimize neden sahip çıktığımızı anlıyor musunuz? Ben sizinle tarihi bir konuşma yapıyorum burada. Miting yapmıyorum. Bildiklerinizi bilmeyenlere anlatın. Kılıçdaroğlu buraya geldiğinde proje mi konuştu ne konuştu? Yalan attı getti. Edirne'de yerel seçimler ile ne kazandıracaksınız onu söyleyin. Ben size plan, program ve projelerle konuşuyorum.

Kardeşlerim ben size projelerimizi ve yaptıklarımızı anlatıyorum. Hayalleri değil gerçekleri ve yaptıklarımızı anlatıyorum. Kılıçdaroğlu size anlatsa anlatsa SGK'daki yıllarını anlatır. Ey CHP'ye gönül veren kardeşim esere mi oy vereceksiniz, size hizmet edene mi oy vereceksiniz, yoksa meydanlarda ideolojik, yalan, iftira atan kişilere mi oy vereceksiniz? Allah insan için aklı verdi, düşünmeyi emretti. 

Belediyecilik bizde bizde... Ey Kılıçdaroğlu Ey Bahçeli Ey Pensilvanya biz eser siyaseti yapıyoruz. Biz bu millete efendi olmaya gelmedik hizmetkar olmaya geldik. 

Bunlar iftiralarını atsınlar. Bunlar yalanları söylesinler ama benim milletim bütün gerçeği biliyor. Artık bunların iftiralarını milletim yutmuyor. En güzel cevabı 30 Mart'ta vermeye hazır mıyız? 12 gün kaldı. Kapı kapı dolaşmamız lazım. Nasıl olsa iyiyiz çalışmaya gerek yok demeyeceğiz. Onların ablaları var. Bizim ablalarımız burada. Abilerimiz de burada... 

CHP  MHP ruh ikiziydi... Pensilvanya ile şimdi bunlar ruh üçüzü oldular. Yolsuzluklar içinde olan bir iktidar 230 milyar dolardan Türkiye'nin milli gelirini 820 milyar dolara çıkarabilir mi? Soruyorum 79 senede Cumhuriyet tarihinde 6100 km bölünmüş yol yapıldı. Biz 12 yılda 17 bin km bölünmüş yol yaptık. Yolsuzluk içindeki bir iktidar bunu yapabilir miydi? 79 senede 83 tünel var biz 12 senede 122 tünel yaptık. Dağları deliyoruz dağları. Niye Ferhat Şirin'e aşık. İşte Şirin.. Biz de Ferhat... Dağları delerek geliyoruz. 

Bakınız DSP ile MHP ortak mıydı? Ortaktı. Biz onlardan aldık mı hükümeti aldık. IMF'ye olan borcumuz 23 buçuk milyar dolardı. Geldik biz ödedik. Geçen 14 mayısta bitti. şimdi IMF bizden borç istiyor. Tamam 5 milyar dolar verebiliriz dedik. Veren el alan elden üstündür. 

Memur kardeşlerim işçi kardeşlerim sizden zorunlu tasarruf adı altında para kestiler mi? Ne kadardı biliyor musunuz? 13 buçuk katrilyon. 13 buçuk katrilyon. Başbakan oldum önüne bu geldi. Ya dedim devlet işçisine memuruna borçlu olur mu? Bu rezillik nedir? Bu 13 buçuk katrilyonu sendikaları topladık hemen oturduk tamamını biz ödedik. Biz ödedik biz! Ey CHP senin de bunda günahın var. Ey DSP ey MHP sizin de günahınız var. Tarih olan partiler var onların da günahı var. Benim işçimi memurumu böyle sömürdünüz.. 

Evelallah biz gelirken dedik ki yolsuzluğu ortadan kaldıracağız. Yasakları kaldıracağız.. Yoksulluğu kaldıracağız. İşte bizim iktidarımız bunları başardığı için bugün güçlüyüz. Daha da güçlü olacağız. Engelli kardeşlerimizin önünü biz açtık. Onlara özel ve devlet sektöründe iş bulma imkanını biz meydana getirdik. Şu anda çok enteresan Pensilvanya ile bu müşterek ortaklıkta neler var. 

Çıkıyor bu Pensilvanya'nın başındaki zat ne diyor? Savaş Ay'la bir söyleşi yapıyorlar. Siyasetle ilişkisini soruyor. Ben hayatımda bir kere oy kullandım diyor. Ama şimdi diyor Hz. Cebrail gelse parti kursa ona bile oy vermem diyor. Yahu sen ne yapıyorsun? Bizim dinimizde meleklere iman diye bir şey var ya. Sen nasıl bunu söylersin? Hazreti Cebrailin işi gücü yok da gelip burada parti mi kuracak? Bu benzetme yapılır mı? Teşbih hata kabul etmez diye. Teşbihte hata olmaz derler ama tanımı yanlıştır. Yani teşbih hata kabul etmez. Benzetmeyi yaptığınız zaman o benzetmede hata olmayacak. Bak şimdi bütün ablaları abileriyle sokak sokak dolaşıyorlar. İftiralarla dolu broşürler dağıtıyorlar. Bunların dershanelerinde olan yavrularınız varsa çekin alın... Her hafta sonu Milli EĞitim Bakanlğımız okullarda ücretsiz takviye kursları verecek haberiniz olsun!

Başörtülü de benim kardeşim başı açık da benim kardeşim... Maalesef bizi böldüler. CHP bu mHP bu BDP bu DSP bunlar hep bu işin mimarları. Bunlar başörtülüye rozet taktılar sonra da otobüsten attılar. O işin başında Baykal vardı. Şimdi hala kendisine ihanet eden adamla hareket ediyor. Ben sana işaret veriyorum. Git onlara sor onların arasında sana gereken  cevabı verir. 

Dün CHP'li vekil twitterda diyor ki CHP'nin yayınlarında Gülen'in reklamını görmeye F Tipi televizyonlarda ise partimizin reklamlarını görmeye alışamayacağız diyor. Zor bir nikah kıymışlar. Zor bir nikah. Son zamanlarda bir de biliyorsunuz bizim inancımızda olmayan Muta nikahını bu F tipi çok konuşuyor. Bunların da şimdi siyasette bir muta nikahı oldu. Öyle anlaşılıyor. Biz ipi elinde tutan asıl patronla uğraşıyoruz. Bizim taşeronlarla işimiz yok. Asıl patron. CHP MHP BDP bunlar Pensilvanya'nın şu anda taşeronu oldular. Onlarda öyle şeyh mürit ilişkisi yok. O çok faziletli bir iştir. Onlarınki çok farklı. 

Ey Pensilvanya’nın mensupları 99’da kaçtı gitti. Bu vatansever mi? Eğer vatanseverse gelsin. Niye gelmiyor? Yalanlarla iftiralarla bir yere varılmaz. Ben buraya gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Ah benim kardeşlerim ah… Bizde kula kulluk yok bizde sadece Allah’a kulluk var. Her söylediğinde her yaptığında hikmet aramayın. Bu milleti nasıl aldattınız. Bunların hesabını soracağız.

Onların bütün gayreti acaba AK Parti’yi ikinci parti yapabilir miyiz? İnşallah nal toplayacaklar nal! İşte bunu yapacak olan sizsiniz. Kapı kapı dolaşacağız ama sandıklara da sahip çıkacağız. 

CANLI AKTARAN: UMUT YAVUZ / ROTAHABER



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.