Başbakan Erdoğan: Dine saldıran CHP'ye oy istiyorlar

Başbakan Erdoğan: Dine saldıran CHP'ye oy istiyorlar

Başbakan Erdoğan doktorların iki günlük istirahat iznini dedldi ve Kartal'da seçim konuşmasını yaptı.

Başabakan Erdoğan doktorların iki gün istirahatı iznini dinlemedi ve partisinin Kartal mitinginde vatandaşlara hitap etti. Başbakan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Esra Albayrak ve torunu da eşlik etti.

İşte Başbakan'ın Kartal konuşması:

Şu CHP zihniyetine bakın. Biz ne yaptıysak Kartal'a orda kalıd. Kardeşlerim şimdi duyduk ki; size tapu vaadinde bulunuyormuş. Sen kimsin? Senin tapu yetkin mi var? Senin böyle bir yetkin yok. Söz veriyorum diyor. Bunların hayatı yalan. Bunlar ne hukuk tanırlari ne hak. Ne olacak başındaki adam Kılıçdaroğlu atıp tutuyor. Mazotu 1.5 liraya indirecekmiş. Sen Meclis'e gelecek cari açık diyeceksin. Mazotu 1.5 liraya indireceksin.

Gelin bu yalancılara, müfterilere gelin yarın en güzel cevabı verelim. Dün Konya'ya gidemedim. Konya'da 200 bin Kayseri'de 150 bin kişi toplandı.

Malum birileri dolaşıyor. Haşhaşiler. Bunlara gerekli cevabı verdiniz değil mi? Bizim ablalarımız rahmetle konuşuyor. Bizim ablalarımız gazapla değil icraatle konuşur.

DİNE SALDIRAN CHP'YE OY İSTİYORLAR

Bunlar yıllarca bu ülkede dine, Diyanet'e, Kuran'a, kitaba her şeye saldıran CHP'ye oy istiyorlar. Bu ne çelişkidir ya. Bakıyorsunuz kendisine okyanus ötesi diye hakaret eden Bahçeli'ye oy istiyorlar. SMS'ler geçiyorlar. Hangi ilde hangi partiyi destekleyeceğiz. Hani siyasete karışmıyordunuz. BDP'ye bile oy verecek hale geldiler.

Bunların hepsi birbiriyle ittifak yapar. Bizim ittifakımız Hak ve Halk. Hafıza- Beşer Nisyan ile malumdur. 94'te belediye başkanı olduğumuzda İstanbul'u CHP'den aldık Kartal'ı da.

SÖYLEDİKLERİM YALANSA GİDİN CHP'YE OY VERİN

Kartal'da, Pendik'te, Tuzla'da tankerler geliyordu, su tankerleri. Anneler hatırlayın o günleri hatırlayın. Gençler hatırlamaz siz onlara hatırlatın, 2,5 milyon genç bu seçimde ilk defa oy kullanacak. Yavrum biz susuzduk AK Parti geldi bizi susuzluktan kurtardı. Bu söylediklerim yalansa bize oy vermeyin gidin CHP'ye oy verin. Ama bu anlattıklarım doğruysa gelin kaldığımız yerden daha çok yapacak işimiz var diyerek yolumuza devam edelim.

YARIN KARTAL AK PARTİ'NİN OLSUN

Bizim 6'da propagandamız bitiyor. Siz 6'dan sonra kapı kapı dolaşacaksınız. Kartal'ı yarın AK Parti'ye kazandıracaksınız. Bu haşhaşilerin sandıkta yolsuzluk yapmasına izin vermiyorsunuz?



 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.