Başbakan Erdoğan: O savcılara dava açılacak

Başbakan Erdoğan: O savcılara dava açılacak

Başbakan Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ile operasyonda adı geçen bakan çocuklarının savcılara dava açacaklarını söyledi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congressium'da eski milletvekilleriyle yemekte buluştu. Erdoğan, 17 Aralık operasyonunu yapan savcıları "paralel yapı" ile birlikte hareket etmekle eleştirerek, "Benim oğlum da dahil bakanlarımın çocukları savcılara tazminat davası açacaklar" dedi. Çocuklarının yönetiminde yer aldığı TÜRGEV'in de savcılara dava açacağını söyleyen Erdoğan, Gülen cemaatinin kendisine beddua ettiği iddialarına da şu yanıtı verdi:

"'UZUN ADAM' DİYE BANA BEDDUA EDİYORLAR"

"Bunlar 'uzun adam' diye bana beddua ediyorlar, sonra da 'bu kadar yıl beddua ediyoruz tutmadı' diye kendi kendilerine şikayet ediyorlar. Halis olsanız bedduanız tutardı. Ama bize millet dua ettiği için Allah da yardım ediyor. Millet bize samimi dua ediyor, biz de samimiyiz. Onlar samimi olmadıkları için ayakları kayıyor."

"BİZİ ARKADAN VURDULAR"

"Son yapılan işler AK Parti'ye karşı değil, Türkiye Cumhuriyeti devletine, birliğimize beraberliğimize yapılmış bir harekettir. Bunlarla mücadeleyi bırakmayacağım. Biz bunlara her türlü kolaylığı, imkanı sağladık, ama bunlar bizi arkadan vurdu. Zorlu bir seçim sürecinden geçiyoruz. Bize çok saldırılar oluyor. Sizler de arazide olun, teşkilatlarımıza yardımcı olun, seçimleri birlik beraberlik içinde geçirelim. Zaten çalışmalardan geri durmayacağınızı biliyorum. Bu seçimlerden de çok iyi netice alacağız, halkın arkamızda olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki hafta çarşamba günü seçim startını verip, sonra da mitinglere başlayacağım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum