NTV'de Ruşen Çakır'la Hopa gerilimi

NTV'de Ruşen Çakır'la Hopa gerilimi

Başbakan Erdoğan, hangi programa katılsa Hopa'daki olaylar ve Metin Hoca karşısına çıkıyor

Hopa'da polisin müdahalesi sırasında öldüğü iddia edilen Metin öğretmenin ruhu Erdoğan'ın peşini bırakmıyor. Katıldığı her TV programında Hopa'daki olaylarla ilgili sorularla karşılaşan Erdoğan, NTV'de bu kez olaylarda ölen öğretmen Metin Lokumcu'nun akbarası olan Ruşen Çakır ile karşılaştı. Çakır, Lokumcu'nun akbarası olduğunu, ölümü ve sonrasındaki değerlendirmelerin ailesini üzdüğünü söylerken Erdoğan, aynı üzüntüyü beni koruyan polis memuru için duyuyor musun diye sordu. İşte o ilginç diyalog;
Başbakan Erdoğan, NTV ekranlarında finalini yaptığı programda Ruşen Çakır'la Hopa gerilimi yaşadı. Hopa'da hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun akrabası olan Çakır, Erdoğan'a çıkıştı.

Çakır 'ben ve ailem o sözlerinizi çok yadırgadık' dedi.

İkili arasında şöyle bir diyalog geçti:
Ruşen Çakır: Bir konu varki bunu söylemeden geçemem. Biliyorsunuz ben Hopa'lıyım. Hopa'daki olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu benim akrabamdır. Sonuçta iyi bir insan talihsiz bir şekilde öldü. Sizin memleketinizde yıllaraca öğretmenlik yapmış birisidir. Sizin ilk günkü tepkinizi ben ve Ailem, gerçelten yadırgadık. Aradan geçen zaman içinde diyecek yeni bir şeyiniz var mı?
Başbakan Erdoğan: Başınız sağolsun öncelikle. Ama size bazı resimleri ve ses kayıtlarını arkadaşlarımız ulaştırsınlar. Bir emekli öğretmene o kayıtlardakileri siz yakıştıracak mısınız bakalım.
Ruşen Çakır: Ama öldü efendim...
Başbakan Erdoğan: Bilemem, ben sadece bunu söylüyorum... Ben emekli öğretmene o ifadeleri yakıştıramam. Ve elinde taşla emekli bir öğretmeni göremk istemem çünkü o taşların karşısında ben varım. O taşlar bana atılıyor.
Başbakan Erdoğan, olaylarda yaralanan polisi de hatırlatarak medyaya çattı ve 'bunları da görün dedi' dedi:
"Orada, yaralanan ve hala komada yatan bir polis memuru da var. bunları da görelim, gazetelerde TV'lerde Servet'i görmüyorlar. Bizim ne günahımız vardı orada miting yapmaktan başka. Bu mudur özgürlük. Ben Rizeli'yim sen Hopa'lısın. Aramızda çok fark yok."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.