Erdoğan, Uludere'deki kirli ilişkileri açıklayacak!

Erdoğan, Uludere'deki kirli ilişkileri açıklayacak!

"Uludere üzerinden kirli bir oyun sergileniyor" diyen Erdoğan bugün önemli açıklamalar yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirdiği kongrede "Uludere " konusunda ortaya atılan iddialara değinerek "Uludere olayıyla ilgili uluslararası bir karalama kampanyası yürütülüyor. Bu kampanyanın içinde PKK, BDP, CHP ve bazı medya kuruluşları var" demişti.

BDP'liler için "ölü seviciler", bazı gazeteciler için ise "uluslararası tasmaları boyunlarına taktılar" ifadeleri kullanan Erdoğan, bugünkü AK Parti grup toplantısını işaret ederek, "Salı günü inşallah bu Uludere konusuna tekrar girecek, grubumuzla bu meseleyi paylaşacak ve ardından da meseleyi artık yargıya bırakacağız. Ama, bu meseleyi istismar edenlerin, bu meseleden rant devşirmeye çalışanların da maskelerini tek tek düşürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Sıcak gündemin masaya yatırıldığı dün akşamki MKYK'da "Uludere konusunda kimsenin konuşmaması" talimatı veren Erdoğan'ın, bugün Uludere üzerinden yürütülen kampanyada kimlerin rolünün olduğunu ve buna alet olanları açıklaması bekleniyor.

Grup toplantısında duygusal mesajlar vermesi beklenen Başbakan Erdoğan'ın Uludere'yle ilgili "hata" vurgusu yapacağı da kulislerde konuşulanlar arasında...

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.