Başbakan: İzleyince çılgına döndüm

Başbakan: İzleyince çılgına döndüm

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da, partisinin İstasyon Meydanı'ndaki mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Erdoğa, Adana İstasyon meydanında düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

-Siz Ege, Marmara, Trakya, iç anadolu, Doğu, Karadeniz, Güneydoğu tüm Türkiye'den kardeşlerinizin selamlarını iletiyorum.

-Bu sabah Dünyanın 4. büyük asma köprüsünün keson tüplerinin suya indiriliş törenin yaptık. Bizde laf yok icraat var.

ADANA İLE BUGÜN FARKLI BİR BULUŞMA YAPMAK İSTİYORUM

-Bugün Adana'yı çok farklı görüyorum. Sizlerle farklı bir buluşmayı gerçekleştirmek ve muhasebe yapmak istiyorum. Adana toprağına, milletini, devletine sevdalıdır. Adana, Türkiye üzerinde oynanan oyunları en iyi gören şehirlerimizden bir tanesidir.

CHP'NİN ARTIK GÖZÜ DÖNMÜŞ

-Burak Can isimli kardeşimizi şehit ettiler. Bu eli kanlı örgüt olayı biz yaptık dedi. Bu adi olayı onlar üstlendi. CHP katilleri korurcasına nereden ateş edildiği belli değil diyor. Birde utanmadan babasını arayarak başsağlığı diliyor. CHP soru önergesi vererek katiller ortaya çıkarılsın diyor. Oyunu görüyor musun adana oyunu görüyor musun? Allah aşkına bu CHP'ye nasıl oy vereceksin. Bu CHP'nin artık gözü dönmüş, sandıktan umduğunu bulamıyorlar. CHP, Demokrat Parti karşısında milleti istismar ederek oy toplamaya çalışmıştı. CHP içinde hiç sağduyulu vekil, yönetici yok mu?

SİZİN HOCANIZLA BİZİM İŞİMİZ YOK DEYİN

-Dün muskalardan medet uman CHP bugün de paralel örgütün hazırladığı broşürleri dağıtıyorlar. Paralel örgütün abileri size de geldi mi? Şu anda Pensilvanya'daki zatla işbirliğ yaparak dini ististmar etmeye çalışıyorlar. Onların ablaları yalanı anlatsın, siz doğruları anlatın. Gelen ablalara şunu söyleyin; kızlarımızın başını açmasını söyleyen hocanızla bizim bir işimiz yok deyin. Başörtüsüne füruat deyen bir hoca ile bizim işimiz yok deyin bize yeter. Bu ülkede bu adam beddua ediyordu. 5 ay önceki videosunda ise beddua döner gelir, Allah'ın gücüne gider diyor.

HER ŞEY İYOT GİBİ ORTAYA ÇIKACAK

Pazartesi günü ropörtajları yazılı yayınlanacakmış. Bu röportajdan sonra artık her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Bunun arkasına takılan hocalar var. Onlarda akıllarını peynir ekmekle yemiş. Bu ülkeye fitne çıkardılar. Ama 30 Mart'ta gereken cevabı alacaklar. Onların abileri varsa bizim abilerimiz de burada. 30 Mart'a kadar çalışmaya var mısınız?

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE ÇILGINA DÖNDÜM, BUNLAR HAİN!

MİT tırlarımız Adana'da durduruldu. Adeta düşmanmış, suçluymuş gibi TIR'ları durdular. MİT müsteşarlarımızı darp ettiler. Yardım götüren personelimizi haince muamale yaptılar. Ben bunları izleyince bir başbakan olarak çılgına döndüm. Hem zulmediyor, hem pişmiş tavuk gibi gülüyor. Ahlaksız bunlar. Oraya gelen savcı paralel yapı. Biz bunlara müdahale edince MHP ve CHP rahatsız olmuş. MİT kimin, Bayırbucak Türkmenleri kimin? Türkmenlere yardım götüren siz değilmiydiniz ey MHP. Sizlere rağmen Türkmen kardeşlerimize yardım etmeye devam edeceğiz.  MHP, 5 yıllığına geldi, 3,5 yılda kaçıp gitti. İdare edemediler Türkiye'yi. Utanmadan sıkılmadan yolsuzlukla suçladıkları AK Parti IMF'ye borcu sıfırladı, Merkez Bankası'ndaki rezervi yükseltti. 

HAMD OLSUN 17 ARALIK İYİ Kİ OLDU

-Allah'a hamdolsun 17 Aralık iyi ki oldu, 25 Aralık iyi ki oldu. Sizin şer bildiğinizde hayır vardır. Her hayır bildiğinizde şer vardır. Bunların bütün yüzleri, her şey ortaya çıktı. Şimdi bütün ekiplerimizle her şeyimizle biz de bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiği anda da yapacağız. Pensilvanya'daki örgüt başının yönlendirilmesiyle kirli oyunlar oynandı.

ÖLÜ YIKAYICISI DEDİĞİNİZ KİŞİ BAŞBAKAN OLDU

-Sizlerden sadece bir şey istiyorum; Çok çalışacaksınız ve ideal üniversitelere gireceksiniz. İmam Hatipli öğrencilere sizden ancak ölü yıkayıcı olur dediler. Bana da aynısını söylediler ama sizin ölü yıkayıcısı dediğiniz kişi bu ülkeye başbakan oldu. 


rotahaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.