Başbakan'dan sporculara taktikler

Başbakan'dan sporculara taktikler

Başbakan 2012 Londra Olimpiyatları'na gidecek sporcularla iftarda tek tek ilgilenip hepsiyle konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2012 Londra Olimpiyatlar'ı öncesi sporcularla iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan'ın oıyunculara moral verdiği ve hepsiyle ayrı ayrı ilgilendiği görüldü.

NESLİHAN KIZINI İHMAL ETME

Başbakan ile aynı masada oturan milli voleybolcumuz Neslihan Darnel arasında ilginç bir diyalog yaşandı: Sabah gazetesinden Ali Erdoğan'ın haberine göre; Başbakan: Kızın Zeynep'i de Londra'ya götürecek misin? Neslihan: Evet Başbakanım...Başbakan: Kızına bakmayı ihmal etme ama. Neslihan: Öncelikle rakiplerime bakacağım.Sonra da kızıma.

SERVET SENDEN ALTIN BEKLİYORUM

Başbakan iftarda tekvandocu Servet Tazegül'ün de acısını paylaştı. 14 Haziran'da annesini yitiren Tazegül'e Erdoğan, "Annenin mekanı cennet olsun. Acını unutmaya çalış. Senden altın bekliyorum"dedi. Tazegül de, "Sağolun, bana büyük moral verdiniz. Annem için madalya alacağım" dedi.

ŞAHİN'E KÜNDE VE SARMA ÖĞÜTÜ

Başbakan, Olimpiyat şampiyonu güreşçimiz Ramazan Şahin'e, "Gel bakalım şampiyon... Türk güreşinin en önemli oyunu künde ve sarmadır. Senden de bekliyorum" dedi. Ardından antrenör Yakup Topuz'a dönen Erdoğan, "Hocam künde ve sarmaya daha çok çalışsınlar" diye öğüt verdi.

ÇEBİ'YE TEHDİT 

Başba kan iftarda moral vermeyi de ihmal etmedi. Erdoğan hemşehrisi güreşçi Selçuk Çebi'ye, "Madalya almadan gelme, yoksa seni Trabzon il sınırına bile yaklaştırmam" dedi. Çebi, "İnşallah madalya ile dönerim de, memleketime rahat rahat girebilirim" diye yanıt verdi. .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.