Başbakan talimat verdi, gözler Gökçek ve Topbaş'ta!

Başbakan talimat verdi, gözler Gökçek ve Topbaş'ta!

AK Partili büyükşehir belediye başkanlarıyla buluşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘paralel üslenme’ uyarısı yapmasının ardından gözler İstanbul ve Ankara’ya çevrildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanları Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, başkanları paralel üslenme konusunda uyardı.

Toplantıda paralel yapının özellikle büyükşehir belediyelerinde üslendiğinin altını çizen Başbakan Erdoğan'ın bu konuda cesur davranılması gerektiğini vurguladığı öğrenildi. Paralel yapının değişik ad ve organizasyonlarla belediyelerde üslenmek istediğini ifade eden Erdoğan, bunlara kesinlikle izin verilmemesi gerektiğini anlattı. Erdoğan bu yapılanmayla mücadele konusunda kendilerine her türlü desteğin de verileceğini ifade etti.

Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından gözler paralel örgütün en güçlü yapılandığı büyükşehirler İstanbul ve Ankara’ya çevrildi. Belediye başkanları Melih Gökçek ve Kadir Topbaş’ın bu konuda atacağı adımlar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.