Bülent Arınç'tan zehir zemberek sözler

Bülent Arınç'tan zehir zemberek sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 17 Aralık soruşturmasın konusunda cemaati sert bir dille eleştirerek 'paralel yapı' hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 17 Aralık soruşturmasın konusunda cemaati sert bir dille eleştirdi. Arınç, “17 Aralık günü gelinceye kadar ben bunların ağzından bir tane yolsuzluk gelmedi. Vahiy geldi 17 Aralık’ta yolsuzluk iddiaları saçıldı. Bizim hizmet konusunda çalışma yapanlarla bir sorunumuz yok. Ama bunların içinde bir çete varsa bunları yok edeceğiz.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM)’de konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Bu hükümeti devirmek adına en ciddi manivela budur. Sizin köşe bucak kaçtığınız insanların içerisindeydim ben. Hiçbir kimse yolsuzluklar karşısında suskun kalamaz. 11 senedir katrilyonluk bütçeleri yönetmiş bir hükümetin yolsuzluğu varsa neden 17 Aralık’ı bekledin kardeşim.” diye konuştu.

Arınç, Eminyet teşkilatı içinde amirlerinin emirlerinin dışında imamlarının emirlerine itaat edenleri sert bir dille eleştirerek "Emniyet içindeki bir kısım kişi amirlerinin emirlerini değil de bir imanın emirinde çalışıyorsa biz buna müsaade etmeyiz. Yaptığımız şey bir ‘Gestapoculuk’ değildir. Biz hukuki alanda mücadele edeceğiz. Hepimizin el ele vererek nerede bir hukuksuzluk yapılırsa bu konuda görevimizi yapmalıyız." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.